Cel mai bun subwoofer auto Hertz

Am modificat articolul ultima data pe: 12.07.20

 

Cum aleg cele mai bune subwoofere auto Hertz

 

Ghidul cumparatorului

In multe cazuri, experienta sofatului devine mai placuta atunci cand asculti muzica preferata la o calitate superioara, lucru pentru care ai nevoie de un sistem audio pe masura, respectiv de un subwoofer bun, acesta putand reda frecventele joase (bass-ul) la o claritate acustica remarcabila.

Totusi, a-l alege pe cel potrivit nu este tocmai usor. Recomandarile noastre ar fi sa consulti ghidul de fata, pentru a sti ce specificatii sa urmaresti cu precadere, precum si sa verifici oferta producatorilor de seama, asa cum este Hertz.

Compania amintita a luat nastere in 1998, ca parte componenta a cunoscutului brand italian Elettromedia, specializat in fabricarea de dispozitive audio pentru consumatori. In doar cativa ani, a ajuns sa fie unul dintre numele importante din acest sector industrial, produsele sale comercializandu-se in intreaga lume. Astfel, in zilele noastre, Hertz ofera solutii acustice pentru soferii de pretutindeni, care le apreciaza pentru calitatea, durabilitatea si design-ul modern pe care le incorporeaza.

Odata ce te-ai interesat in legatura cu producatorul, merita sa arunci o privire si asupra tipologiei, astfel incat sa poti spune care este cel mai bun subwoofer auto Hertz pentru nevoile tale. In aceasta ordine de idei, vei intalni modele numite active – caracterizate prin faptul ca, pe langa boxa pentru bass, includ si un amplificator, ceea ce le face extrem de usor de utilizat – si pasive – care poseda doar difuzorul specializat in redarea frecventelor joase.

Totodata, cele din urma sunt disponibile in doua variante: simple (mai ieftine, dar dificil de instalat) sau cu incinta. Indiferent asupra carei alternative te opresti, vei avea nevoie de o amplificare separata, intrucat, fiind boxe subwoofer pasive, nu prezinta functia cu pricina.

Indicatorii tehnici reprezinta, de asemenea, aspecte pe care trebuie sa le verifici, mai ales daca ceea ce cauti la un dispozitiv de genul este claritatea acustica. Dintre cei mai importanti, amintim: puterea RMS (masurata in Wati si care da nivelul sunetului reprodus), sensibilitatea (cuantificata cu ajutorul decibelilor, avand un rol important in ceea ce priveste acuratetea), impedanta (valorile fiind specificate in ohmi, de-aici reiesind compatibilitatea cu sistemul audio per ansamblu), frecventa (determinata de numarul de Hz, ea indicandu-ti capacitatea boxei de a reda vibratiile bass-ului).

Cu rol informativ, unele pareri despre cele mai bune subwoofere auto Hertz sugereaza achizitionarea unui produs care sa prezinte ca specificatii minime 50 – 100 W RMS, 90 dB, 2 – 8 ohm, respectiv 20 – 40 Hz.

Cunoscand toate acestea, nu mai ramane nimic altceva de facut decat sa te informezi asupra dimensiunilor, pentru a fi sigur ca se potriveste spatiului destinat din masina, dar si in legatura cu locul unde gasesc subwoofer auto Hertz, la un pret bun, toate celelalte persoane interesate. Pentru multi, acesta este Internetul, multumita promotiilor si garantiilor generoase.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Hertz EBX F25.5 

 

Celor care vor sa isi echipeze automobilul cu un subwoofer puternic, le sugeram produsul Hertz EBX F25.5. Acesta pune la dispozitia ta circa 300 W RMS, ceea ce inseamna ca te vei bucura de un bass de invidiat chiar si atunci cand sunetul este abia perceptibil, intrucat frecventa este de 38 – 350 Hz.

In plus, beneficiaza de o sensibilitate de 92 dB, fapt care face ca muzica redata sa fie clara, lipsita de distorsiuni. Se inscrie in categoria modelelor pasive, drept urmare vei fi nevoit sa achizitionezi separat un amplificator compatibil, tinand cont ca impedanta este de 4 ohm.

In pofida faptului ca difuzorul masoara (in diametru) 25 cm, instalarea este una facila, dispozitivul avand incinta si putand fi lesne plasat in portbagaj. Nu in cele din urma, mentionam ca pretul este pe masura performantelor, asa ca trebuie sa te astepti sa scoti din buzunar o suma considerabila. De altfel, produsul include o garantie pe 24 de luni.

 

 

 

 

 

Hertz DBX 30.3 

 

Pentru o experienta placuta la volan, alaturi de muzica preferata, ascultata la intensitatea dorita, multi utilizatori recomanda subwooferul de fata, dat fiind faptul ca ofera un bass puternic (250 W RMS) si o acuratete audio excelenta (91 dB), aspecte care il fac de nelipsit din masina oricarui meloman care pune accent pe claritatea acustica si pe nivelul ridicat de redare a sunetelor.

Se infatiseaza cu un design modern, pe culoarea negru, difuzorul avand un diametru de 30 cm si fiind incorporat intr-o incinta. Prin urmare, putem spune ca necesita un oarecare spatiu pentru amplasare, drept care unii il pozitioneaza in portbagaj.

Face parte din categoria produselor pasive, deci nu vine insotit de amplificator. Cu toate acestea, este capabil sa sustina un raspuns in frecventa la valori cuprinse in intervalul 28 – 300 Hz, ceea ce il prezinta drept produsul ideal pentru cei care asculta dubstep, de pilda. Pretul este accesibil, mai ales ca include o garantie pe 2 ani.

 

 

 

 

 

Hertz DST 30.3A 

 

Cauti un subwoofer auto Hertz, ieftin si bun, care sa livreze un bass puternic? Luand in calcul costurile reduse, garantia generoasa (24 de luni) si performantele de care da dovada, produsul acesta ar putea sa iti satisfaca pe deplin exigentele.

Se distinge prin faptul ca este un model pasiv, cu incinta proprie si design ingenios (cilindric). De-aici se poate deduce, pe de o parte, ca nu incorporeaza un amplificator (asadar trebuie sa il achizitionezi separat) si, pe de alta parte, ca nu ocupa extrem de mult spatiu – avand un diametru de 20 cm –, ceea ce garanteaza o instalare rapida.

Ofera o putere RMS de 250 W si o sensibilitate de 91 dB, deci te bucuri de un nivel ridicat al sunetului, respectiv de o claritate acustica remarcabila, cu atat mai mult daca adaugam ca are un raspuns in frecventa de 30 – 250 Hz. Un minus l-ar putea reprezenta masa (11 kg), unii considerand-o destul de mare.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status