Cel mai bun redresor auto robot

Am modificat articolul ultima data pe: 22.09.20

 

Cum aleg cele mai bune redresoare auto robot

 

Ghidul cumparatorului

Exista o tendinta a conducatorilor auto de a considera ca daca au scapat de vechile Dacii, pot renunta cu succes si la ideea de redresor auto. Din pacate, mai ales in sezonul rece, bateriile auto pot inca face surprize neplacute, iar un redresor folosit la momentul oportun iti va salva ziua. Iata la ce anume trebuie sa fii atent inainte de a cumpara si ce sustin cele mai multe pareri despre cele mai bune redresoare auto robot.

 

redresor-auto-robot-task

 

Primul aspect care te intereseaza este reprezentat de compatibilitatea cu bateria masinii tale. Tensiunea de 12V este perfecta pentru autoturisme, in timp ce pentru un SUV sau o camioneta ai nevoie de o tensiune de 24V. Daca detii ambele tipuri de masini, poti opta pentru un produs cu dubla compatibilitate, care poate furniza ambele tensiuni, dar acestea sunt in general mult mai scumpe.

Capacitatea acumulatorului este exprimata in amperi-ora si iti spune practic cat de rapid se va produce incarcarea bateriei. Cunoscatorii sustin ca o valoare medie de 10-12 Ah, care finalizeaza incarcarea bateriei in aproximativ 8 ore, reprezinta o solutie convenabila.

Daca te intrebi deja unde gasesc redresor auto robot, la un pret bun, alti posesori de masini, iti mai retinem atentia cu precizarea ca dimensiunile unui astfel de dispozitiv sunt de asemenea importante. Daca obisnuiesti sa calatoresti mult cu masina vei dori probabil ca aparatul sa te insoteasca, pentru a te ajuta in posibilele situatii dificile cu care te-ai putea confrunta. In acest caz, ai nevoie de un dispozitiv cu dimensiuni cat mai mici si cu o greutate redusa. Daca din contra, il vei folosi in garaj, poti cumpara un aparat oricat de mare sau de greu.

Ca in cazul multor alte produse, cele mai bune oferte ca raport intre calitate si pret sunt identificate in magazinele online. Iata cateva exemple pe care le-am selectat datorita caracteristicilor tehnice care ies in evidenta.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Proweld DFC 650 A

 

1-proweld-dfc-650-aCel mai bun redresor auto cu robot Proweld profesional poate fi modelul DFC 650 A. Destinat parcurilor auto, aparatul este puternic si robust si poate fi folosit pentru incarcarea oricarui tip de acumulator, inclusiv a celor de capacitate mare, destinati camioanelor sau tractoarelor. Modul de incarcare pulsatorie, controlata de microprocesorul incorporat, permite incarcarea rapida fara deteriorarea acumulatorului.

Din punctul de vedere al dotarilor de siguranta, produsul dispune de protectie la suprasarcina si la inversarea polaritatii. Capacitatile tehnice ale produsului descrise in fisa tehnica sunt: 100 amperi incarcare, 480 amperi pornire si putere de 2200W. Ele demonstreaza faptul ca produsul este adecvat chiar si pentru vehiculele utilitare de dimensiuni mari.

In pachetul achizitionat sunt incluse: cablu cu papuc de conectare si cleste pentru borna pozitiva, marcat cu culoarea rosie, cablu cu cleste negru pentru borna negativa, un set de doua roti pentru transport – redresorul avand o greutate de peste 8kg – capace pentru roti si un picior din material plastic pentru sprijin.

 

button 1

 

 

 

 

Makute DFC-350, A028-13

 

2-makute-dfc-350-a028-13Un alt robot si redresor auto, ieftin si bun, pe care ti-l propunem este modelul Makute DFC-350, A028-13. E vorba despre un alt dispozitiv perfect care ar trebui sa se gaseasca in dotarea garajelor auto sau ale firmelor de transport si curierat. Tensiunea de alimentare a aparatului este 220V.

Puterea maxima de incarcare e de 1.2 KW. Dispozitivul ofera o putere maxima de pornire de 7 KW. Fiind un dispozitiv cu dubla compatibilitate, el poate furniza un curent de incarcare de 40 A, atat pe 12, cat si pe 24 V si un curent de pornire de 300 A pe 12, respectiv 24 V. Clasa de protectie electrica e conforma standardelor europene, produsul fiind marcat ca IP20.

Reprezinta o varianta convenabila pentru proprietarul mai multor vehicule de dimensiuni si capacitati diferite. Il recomandam, printre altele, pentru fiabilitate, review-urile clientilor indicandu-l ca un produs foarte rezistent

 

button 1

 

 

 

 

Class Star 630

 

3-class-star-630Tot in gama produselor profesionale ramanem cu robotul de pornire Class Star 630. Recomandat de catre producatori pentru echiparea parcurilor auto de dimensiuni mari, el va fi folosit pentru incarcarea si pornirea bateriilor de capacitate mare. Datorita incarcarii pulsatorii, bateria auto este perfect protejata in timpul acestui proces.

Dispozitivul ofera un amperaj de incarcare de 90 Ah si un amperaj de pornire de 600 Ah, cu o putere de 2600W. Displayul de dimensiuni mari iti permite sa vizualizezi amperajul. Indicatorul de nivel pentru baterie iti spune in ce stare se afla aceasta. Ampermetrul si manometrul sunt deosebit de utile pentru orice mecanic auto.

Protectia la polarizare inversa si la suprasarcina ii prelungesc substantial durata de viata, aparatul fiind unul caracterizat de o durabilitate evidenta. Aparatul are dimensiuni mari si o greutate de peste 28 kg, setul de 2 roti pentru transport si cele 2 manere pentru manipulare usoara fiind binevenite.

 

button 1

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status