Cel mai bun redresor auto de 12V

Am modificat articolul ultima data pe: 25.09.20

Cum aleg cele mai bune redresoare auto de 12V

 

Ghidul cumparatorului

Daca ti s-a intamplat, nu o data, ca dupa o noapte geroasa sa incerci sa scoti masina din garaj, iar aceasta sa nu porneasca, inseamna ca e cazul sa iei masuri. Vei putea evita usor astfel de surprize, cumparand un redresor auto cu tensiune de 12 V, cu care sa incarci acumulatorul sau sa-i dai un boost de energie.

redresor-auto-12v-task

In special pe timp de iarna, temperatura scazuta poate accelera descarcarea bateriei, insa, daca aceasta este abia in primele luni de viata, inainte de a fi nevoie sa cumperi una noua, inca o poti incarca dintr-o sursa externa. Iti recomandam un redresor auto 12V simplu, ce poate fi utilizat la aproape orice instalatie electrica a unei masini mici. E util si in cazul unei motociclete, unde e necesara o tensiune de 6V, si trebuie spus ca exista si dispozitive ce pot incarca baterii de 12V si 24V, intre care poti comuta. Cele mai multe pareri despre cele mai bune redresoare auto 12 V atrag atentia asupra unor aspecte si mai importante, si anume: amperii de incarcare, ce pot avea valori intre 2 si 45 A, si capacitatea bateriei (Ah-amperi pe ora) – cata sarcina electrica poate inmagazina. Aceste date iti vor indica timpul necesar reincarcarii, specificat, de cele mai multe ori, de producatori. De regula, la o sarcina de 10A, in cazul unei masini mici, o reenergizare completa se poate face in mai putin de 8 ore. Pentru a putea reincarca si a nu uza acumulatorul, se impune un curent de incarcare de minimum 10% din capacitatea bateriei. Altfel spus, pentru una de 80 Ah, valoarea trebuie sa porneasca de la 8A. Un ampermetru, un indicator al nivelului de curent, protectie la suprasarcina si la polarizare inversa sunt doar cateva dintre dotarile pe care e necesar sa le aiba un produs bun.

Te intrebi unde gasesc redresor auto 12V, la un pret bun, alti doritori? – In magazinele online, iar mai jos, gasesti 3 exemple populare printre cumparatori.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Premium AkkuEnergy PRO 30A

 

1-premium-akkuenergy-pro-30aCel mai bun redresor auto 12 V trebuie sa fie fiabil, eficient si dotat cu toate functiile de siguranta, iar produsul de la Premium are toate aceste avantaje.

Poate fi utilizat pentru baterii pe baza de plumb si AGM, incarcand foarte rapid, multumita amperajului de 30Ah, fiind indicat pentru capacitati de 30 – 350 Ah. Va putea fi utilizat in deplina siguranta, multumita clestilor robusti, ce asigura un cuplaj eficient, si, in special, protectiei la suprasarcina si la polarizare inversa.

De asemenea, aparatul va monitoriza starea bateriei si fluxul de tensiune, iar prin intermediul ampermetrului, vei putea verifica in orice moment care este nivelul de incarcare. Are dimensiuni medii, de 360 x 180 x 220mm, si o greutate redusa, de doar 9, 4 kg, astfel ca il vei putea tine in portbagajul masinii, avandu-l mereu la indemana. Produsul mai include si o geanta pentru transport, pastrand redresorul in conditii optime.

 

button 1

 

 

 

 

Raider, RD-BC11

 

2-raider-rd-bc11Te intereseaza un redresor auto 12V, ieftin si bun? – sunt mari sanse sa il gasesti in postura produsului  RD-BC11, de la Raider. In ceea ce priveste parametrii de incarcare, trebuie spus ca amperajul e de 9A, asigurand un timp de incarcare de 300 de minute.

E adecvat pentru capacitati de 170 Ah, iar unitatea e prevazuta cu un ampermetru, prin care poti urmari progresul reenergizarii. Gratie functiei boost, vei putea accelera ritmul de incarcare. De asemenea, trebuie spus ca redresorul are o constructie solida si sigura. In primul rand, dispune de o carcasa din tabla de otel emailat, iar clestii au o forma robusta, ce asigura un contact optim cu polii acumulatorului.

Apoi, dispozitivul are izolatie, precum si protectie pentru scurtcircuit si polaritate gresita. Produsul este echipat cu un cablu de alimentare, cu stecher, lung de 3 m. Dispozitivul are o greutate de doar 4, 2 kg, incorporeaza picioruse pentru stabilitate, precum si un maner cu care il poti transporta usor.

 

button 2

 

 

 

 

Ctek MXS 5.0 Polar

 

3-ctek-mxs-5-0-polarCtek MXS 5.0 Polar se regaseste printre cele mai bune redresoare din punctul de vedere al raportului calitate – pret, regasindu-se printre preferintele a numerosi soferi. Poate fi utilizat pentru incarcarea acumulatoarelor cu capacitati de pana la 160 Ah, acesta lucrand cu 5 A.

De asemenea, vine cu microprocesor pentru acumulatoare auto, moto si stationare, fiind recomandat atat pentru autoturismele care sunt scoase des pe sosea, in perioada sezonului rece, dar si pentru vehicule de teren, jeepuri si ATV-uri. Acesta este conceput pentru incarcarea bateriilor care nu necesita mentenanta, a celor cu acid sau gel, precum si a celor de tip AGM si VRLA.

Mai mult, este dotat cu optiune speciala, pentru incarcare in conditii de ger, cand masina e stationata. Prezinta fiabilitate in constructie, avand un program de desulfadare, ce prelungeste viata acumulatorului. Dispune si de un program de incarcare in 8 pasi, precum si de unul de diagnosticare si de intretinere.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status