Cel mai bun redresor auto Bosch

Am modificat articolul ultima data pe: 22.09.20

 

Cum aleg cele mai bune redresoare auto de la Bosch

 

Ghidul cumparatorului

La temperaturi externe medii-scazute, bateria masinii se poate descarca. Cum nu vrei sa te trezesti intr-o dimineata ca nu mai poti porni vehiculul, si cu atat mai putin sa ramai pe drumuri inzapezite, sa investesti intr-un redresor auto, care sa-i dea acumulatorului un boost de energie, e mai mult decat inspirat. Preferi un dispozitiv compact, de calitate si usor de utilizat? Incearca modelele din gama Bosch.

 

2-redresor-auto-bosch

 

Pentru a te hotari daca merita sau nu sa investesti intr-un astfel de produs, este suficient sa analizezi avantajele scoase in evidenta chiar de utilizatorii care au emis pareri despre cele mai bune redresoare auto Bosch. Pentru scutere, motociclete si masini mici, poti alege un model precum C3, cu tensiune de alimentare de 6-12V. Pentru solicitari mai inalte, necesare redresarii bateriilor de furgoneta, rulote, dar si autoturismelor cu acumulatori mari, te poti orienta catre un model precum C7, cu tensiuni de iesire de 12/24 V.

Acestea sunt compatibile cu toate tipurile de acumulatori plumb-acid (variante clasice, cu electrolit lichid, cu gel, AGM). Ambele aparate au un design simplu, sigur si intuitiv, prin care energia necesara bateriei este furnizata prin simpla apasare a unui buton central de comanda. Mai mult decat atat, una dintre inovatiile acestei marci consta intr-o functie de memorie, ce retine setarile dispozitivului, asa incat, in caz de pana de curent, redresoarele vor relua incarcarea exact din punctul in care se aflau.

Mai mult, cablul de incarcare e compus din doua segmente, astfel ca, daca bateria prezinta defectiuni, e scurtcircuitata sau ia foc, redresorul nu va fi afectat. Dispun de functii de siguranta, cu intrare in stand by si se bucura de protectie la polaritate inversa, praf si stropi de apa.

Unde gasesti redresor auto Bosch, la un pret bun? E foarte simplu: pe Internet, locul unde poti profita de numeroase reduceri online.

 

 

Model recomandat in 2020

 

 

Bosch 12/24V C7

 

1-redresor-auto-bosch

Avantaje

Redresor auto Bosch C7, conceput pentru o multitudine de utilizari.

Ofera siguranta in exploatare, avand numeroase functii de protectie.

Usor de utilizat, prin simpla atingere de buton.

Este un dispozitiv portabil.

 

Dezavantaje

Cei care doresc sa cumpere un redresor auto Bosch, ieftin si bun, trebuie sa stie ca un produs precum cel de fata, care se gaseste in fruntea listei, cand vine vorba de randament, fiabilitate si siguranta, necesita o investitie ceva mai consistenta. In orice caz, ramane unul dintre cele mai accesibile de pe piata, daca e analizat in comparatie cu alte produse cu o calitate inalta.

 

button 5

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Redresorul Bosch C7 va putea furniza energie oricarui acumulator care are o tensiune de alimentare de 12V sau 24V, fie ca apartine unei motociclete, unui vehicul de dimensiuni mari sau unei furgonete. De asemenea, incarcatorul poate fi utilizat pentru baterii incarcate cu plumb-acid, pentru acumulatori umezi cu gel, sau cu tehnologia AGM.

 

Mai mult decat atat, va putea furniza energie atat dispozitivelor care au fost descarcate complet, cat si celor care au nevoie de redresare, intrucat ofera 3 moduri de functionare: intretinere, alimentare si regenerare. Asadar, il vei gasi util, in cazul in care ai lasat farurile aprinse, iar dimineata ai gasit bateria masinii descarcata complet, dar si daca esti in camping si ai nevoie sa alimentezi, la bateria auto, o lada frigorifica, despre care stii ca va descarca acumulatorul.

 

Siguranta in exploatare este una dintre conditiile de baza ce face ca produsul Bosch sa fie unul dintre cele mai bune redresoare auto de pe piata. Cablul de reincarcare al acestuia e format din doua piese, una dintre ele ramanand conectata la baterie, in cazul sistarii furnizarii de curent. Astfel, si daca are loc un scurtcircuit, scantei, ori alte defectiuni, redresorul nu va fi afectat gratie portiunii de cablu.

 

De asemenea, nu vor aparea probleme, nici daca montezi gresit clestii de incarcare la bornele bateriei (polaritate inversa). Cand se intampla acest lucru, LED-ul de pe interfata redresorului devine rosu, semnaland problema. Cand conexiunile sunt realizate corect, LED-ul capata culoarea verde si poti porni alimentarea. De asemenea, daca regenerarea dureaza mai mult de 7 ori timpul de alimentare depaseste 41 de ore, dispozitivul e protejat, intrand in stand by.

 

Unul dintre aspectele care impresioneaza la acest redresor este functia de memorare, specifica produselor acestei marci. Astfel, modul de lucru si restul setarilor nu se vor pierde, in cazul in care alimentarea este intrerupta, ci vor fi reluate, cand aceasta porneste din nou. Fiecare comanda este data intuitiv, prin intermediul unui singur buton central. Astfel, nu trebuie sa ai cunostinte auto si nici sa fii un sofer cu experienta, pentru a reusi sa pornesti masina utilizand redresorul Bosch. In plus, are un micro-computer intern, prin care poti monitoriza incarcarea.

 

Avand o greutate de doar 1, 05 kg, vei putea lua redresorul auto cu tine in masina, asa incat sa apelezi la el, de fiecare data cand este nevoie. Mai mult, aparatului ii poate fi atasat un suport pentru montare pe perete (achizitionat separat), prin care vei putea prinde redresorul chiar si de capota sau pe peretele garajului, asa inca sa stea in proximitatea masinii, in timpul incarcarii. Aceasta optiune e foarte utila pentru vehiculele folosite ocazional, cand vrei sa previi descarcarea bateriei, conectand-o in permanenta la redresor.

 

Concluzii

Vrei un redresor cu microprocesor, la un pret bun? Atunci produsul Bosch este tot ceea ce ai nevoie, pentru ca descarcarea inoportuna a bateriei auto sa nu devina niciodata o problema pentru tine.

button 6

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status