Cel mai bun radio MP3 auto cu USB

Am modificat articolul ultima data pe: 23.01.20

 

Cum aleg cele mai bune radiouri MP3 auto cu USB

 

Ghidul cumparatorului

De fiecare data cand te urci la volan, daca nu esti genul de sofer care nu suporta conversatia sau muzica pe fundal in timp ce conduci, e destul de relaxant sa ai la dispozitie un mp3 auto cu USB universal. Cum tehnologia evolueaza foarte rapid, probabil vei dori sa dispui de ultimele inovatii tehnice din acest domeniu. De multe ori, controlul de pe iPhone sau de pe telefonul mobil sau redarea de pe alte dispozitive digitale pot fi niste conditii pentru care multi clienti decid sa cumpere un anumit model, si nu altul. Esentiala, in aceste cazuri, va fi prezenta portului USB, prin care playerul se va conecta usor la orice device pe care stochezi muzica, iar sistemul audio al masinii va permite ascultarea melodiilor in acest fel.

Prin acest articol ne adresam celor care isi doresc sa determine unde gasesc radio mp3 auto cu USB la un pret bun si care prefera sa faca selectia in functie de criterii care sa puna in balanta atat performantele, cat si costurile, obtinand cel mai bun raport.A.1-Radio-mp3-auto-cu-USBDimensiunile de montare: pot fi 1DIN si 2DIN. Majoritatea panourilor pentru playere auto mai ieftine sunt in format 1DIN, insemnand ca au 5cm inaltime, fata de o lungime de 18cm. Daca bordul masinii tale a fost echipat prealabil cu un dispozitiv 2DIN, la instalarea noii componente spatiul ramas gol va fi de 5cm, profilandu-se relativ inestetic. Unii producatori includ fete speciale, care acopera acest loc liber. Asadar, in functie de caracteristicile autoturismului, vei adapta si formatul respectivei unitati.

 

Puterea si canalele de transmisie sonora: Potrivit celor mai multe pareri despre cele mai bune  radiouri mp3 auto cu USB, e important ca puterea oferita de amplificatorul intern al dispozitivului sa fie distribuita pe 4 canale diferite. In acest mod, sunetul va capata efectul scontat, auzindu-se dinamic, superior din punct de vedere calitativ. Cu cat mai mare este valoarea de putere pentru fiecare canal, redata in watti, cu atat mai tare se pot auzi melodiile. Cifrele pe care le consideram adecvate pentru utilizatorii conventionali sunt de 20 – 40W RMS pe fiecare canal.

 

Alte caracteristici de verificat: In principal trebuie sa te asiguri ca interfata include port USB, pe langa cel AUX in. Daca vrei sa conectezi tot felul de dispozitive, s-ar putea ca pentru iPod sa trebuiasca sa tii cont de aceasta compatibilitate, confirmand-o din fisa tehnica. Unele variante performante, in special din gama 2DIN de format, iti asigura si functie de conectare bluetooth, wireless, cu sursa de semnal acustic. In materie de formate suportate, ar fi bine sa poti asculta si piese WMA, AAC sau WAV, pe langa formatul MP3. Nu uita sa verifici pe ce frecvente functioneaza radioul(AM/FM), daca poti memora posturi de radio preferate si daca modelul include functie RDS, care iti poate afisa denumirea si tipul programului radio receptionat.

Din moment ce e mai ieftin sa ti-l comanzi de pe Internet, iti sugeram sa incerci aceasta metoda de achizitionare pentru produsul preferat, mai ales si pentru ca ofertele sunt mai diversificate online. Specialistii nostri au selectat cateva dispozitive care intrunesc nu numai conditiile de performanta si putere cautate, ci se vand si la preturi indeajuns de accesibile, dupa preferinte.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Sony DSX-A40

 

1.Sony DSX-A40Iata un radio mp3 auto cu USB Sony pe care foarte multi utilizatori l-au catalogat utilizand ratingul maxim. Cu ajutorul acestui dispozitiv, vei putea sa faci usor trecerea de la melodiile ascultate la radio, la cele stocate pe telefon sau pe un stick USB, intrucat comutarea se face instant, odata ce ai conectat noul device.

Panoul de fixare este in format 1DIN, iar ca putere maxima oferita se specifica 4 x 55W, adica aceasta valoare distribuita pe 4 canale. Bineinteles, stim ca puterea maxima poate fi sustinuta doar cateva secunde de un astfel de dispozitiv, iar ca sa iti dai seama de puterea reala, poti calcula in jur de 60% din aceasta valoare, ajungand undeva aproape de 30W. Interfata este echipata si cu port AUX in, in cazul in care doresti sa conectezi surse de semnal mai vechi.

Formatele suportate de acest player sunt: MP3, AAC si WMA, iar pentru a beneficia de mai multe optiuni de ascultare, produsul include functie tuner RDS si radio care functioneaza in benzile de frecventa FM, MW si LW. Costul foarte accesibil ne determina sa il consideram cel mai bun radio mp3 auto cu USB pentru orice tip de buget.

 

button 2

 

 

 

 

JVC KD-R469EY

 

2.JVC KD-R469EYCelor care doresc sa cumpere un un radio mp3 auto cu USB JVC le putem prezenta acest model ce demonstreaza ca poti beneficia de tehnologie avansata chiar si cu bani relativ putini. Pentru montaj, se respecta formatul 1DIN, iar panoul frontal este detasabil, pentru cei care vor sa previna furtul din autoturism. Puterea reala asigurata pe fiecare din cele 4 canale este de 20W(RMS).

Interfata este echipata cu USB si AUX in, primul port permitand conectarea usoara si directa a smartfonului sau tabletei si a oricarui alt dispozitiv compatibil, pentru a reda de pe acesta muzica preferata. Piesele incep sa fie redate rapid dupa conectare, datorita modului “plug and play”. Daca achizitionezi separat modelul KS-BTA100  de adaptor bluetooth, poti prelua apeluri in regim handsfree de pe telefon.

Cele 12 presetari pentru calitatea sunetului iti vor oferi o experienta acustica placuta, iar egalizatorul iti permite sa optimizezi frecventele joase, medii si inalte intre ele. Un tuner digital blocheaza interferentele radio ce pot aparea in oras, iar formatele suportate sunt MP3 si WAV. Pe langa functia radio, cu optiunile Timer, RDS, FM, LW si MW, o ai la dispozitie si pe cea de CD player.

 

button 1

 

 

 

 

SAL VB2200

 

3.SAL VB2200Daca verifici pretul acestui aparat, vei considera ca ai gasit un radio mp3 auto cu USB ieftin si bun. Este configurat pentru montaj 1DIN, iar singurul format suportat este cel de MP3. Porturile incluse sunt: USB, card reader pentru MMC, SDHC, SD, AUX in si doua conexiuni RCA Preout, demonstrand posibilitati foarte extinse de redare de pe multiple tipologii de dispozitive.

E adevarat ca puterea maxima este ceva mai redusa, de numai 25W pe fiecare canal, insa pentru a pastra minime vibratiile boxelor, astfel incat bass-ul sa se auda foarte bine, nici nu ai nevoie sa dai muzica la maxim. Radioul lucreaza in banda de frecventa FM, 15 statii fiind presetate. Chiar si un egalizator este incorporat, pentru obtinerea armoniei intre frecventele de sunet joase, inalte si medii.

Ecranul LCD negru afiseaza textul in alb, fiind usor de citit si in intuneric, dar de asemeni discret. Designul este simplu, elegant, cu un panou de control usor de administrat. Consideram ca, pentru acest pret, chiar ofera un set de facilitati notabile, motiv pentru care a fost inclus in acest top.

 

button 2

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status