Cel mai bun navigator GPS Serioux

Am modificat articolul ultima data pe: 21.05.24

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum gasesc cel mai popular navigator GPS de la Serioux

 

Ghidul cumparatorului

Navigatorul GPS auto este una dintre cele mai utile accesorii de masina disponibile spre achizitie la o scara larga. Sistemul de navigatie cu pozitionare globala asistata (GPS) este un dispozitiv compact si independent din punct de vedere al modului de functionare, ce poate fi adaptat oricarui autovehicul.  Modul de functionare al navigatorului auto a fost atat de bun si eficient, incat si alte dispozitive digitale au adaptat acest principiu de functionare, bazat pe citirea si navigarea hartilor. Un mod simplu de prezentare ar spune ca GPS-ul stabileste pozitia utilizatorului pe harta si ajuta cu navigarea si gasirea traseului cel mai rapid din punctul A in punctul B, prin indicatii vizuale si audio.  Una din cele mai de succes companii de distributie IT de pe piata este Asesoft. Marca lor Serioux, include o gama larga de dispozitive multi-media portabile, printre care si navigatoarele GPS. Unii utilizatori ai GPS-urilor de la Garmin, chiar au recomandat produsele Serioux ca o alegere la fel de buna pentru un  navigator auto. Mai jos am creat o lista cu principalele caracteristici si functii ce le poate incorpora un GPS:

A. Navigator GPS Serioux

Ecran: in trecut, ecranele GPS aveau o marime standard de 3.5 inch, aproximativ 9 cm. Designul produsului era pastrat mic si putea fi mutat sau depozitat cu usurinta in buzunar sau torpedou. In ultima perioada au aparut dispozitive de navigare cu o dimensiune mai mare a ecranului, de 4.3, 5 sau chiar 7 inch. Odata cu cresterea in dimensiune a ecranului, va creste si rezolutia acestuia. Majoritatea sistemelor au o rezolutie de 480×272 pixeli, iar navigatoarele GPS cu ecran de 7 inch, pot avea o rezolutie de 800×480 pixeli. Alege dimensiunea ecranului in functie de necesitate. In mod evident, GPS-urile cu ecrane de 7 inch sunt recomandate pentru masini cu un interior mare (autoturisme de familie sau de teren) si pentru camioane.

Functii: cel mai bun navigator GPS te va ghida cu acuratete pe cea mai scurta ruta a traseului ales. In plus, iti poate oferi si informatii cu privire la cladirile si structurile urbane ce ar putea fi un reper util in orientare.  Luand in considerare ca baza acestui sistem este harta, trebuie sa fii atent si la ce harti are preinstalate dispozitivul ales de tine si daca acestea se pot actualiza. Fie aparatul le descarca singur, fie trebuie conectat la un PC, aparatul trebuie sa includa si aceasta posibilitate.

 

Alerte: avantajul principal al navigatoarelor auto sunt comenzile si ghidajul vocal. In felul acesta, nu esti obligat sa urmaresti continuu traseul afisat pe ecran. Dispozitivul poate sa prezinta si un sistem de avertizare al utilizatorului asupra starii traficului. Satelitul ce monitorizeaza traseul poate sa trimita mesaje spre GPS despre accidente, greve, alerte meteo, sau orice eveniment ce ar putea intarzia timpul estimat pana la finalul traseului.

 

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Serioux UrbanPilot Q550T2

 

1. Serioux UrbanPilot Q550T2Serioux UrbanPilot este un GPS auto cu un design compact si atractiv, iar ecranul are o dimensiune de 5 inch, aproximativ 13 cm in diagonala. Marginile rotunjite si culoarea neutra, ii redau aparatului o eleganta particulara pentru un astfel de produs.

Ecranul are o rezolutie de 480×272 pixeli, iar procesorul de 800 MHz, permite pe langa sistemul de navigare a traseului si vizualizarea videoclipurilor sau filmelor. Luand aceste caracteristici in considerare, poti spune ca modelul Serioux UrbanPilot Q550T2 este mai mult un dispozitiv multi-media decat un simplu GPS.

Memoria interna a aparatului este de 4 GB, dar aceasta poate fi marita cu ajutorul slotului micro SD inclus in design. In functie de dimensiunea cardului, va creste si memoria de stocare a GPS-ului. Dezavantajul acestui produs este faptul ca nu are instalata nici o harta direct din fabrica. Pentru instalarea lor, trebuie conectat GPS-ul la un PC ce prezinta sistemul de operare Microsoft Windows si descarcate hartile necesare de pe site-ul producatorului. Din punct de vedere al autonomiei, aparatul poate functiona continuu pana la 3 ore. Ca si accesorii, in setul de achizitie vei gasi un suport de masina, un incarcator, un cablu USB si un stilou special pentru navigare.

 

 

 

Serioux UrbanPilot Q475T2

 

2. Serioux UrbanPilot Q475T2Considerat unul dintre cele mai usor de folosit navigatoare auto de la Serioux, modelul UrbanPilot Q475T2 prezinta un design simplu compact, un procesor de 800 MHz si un ecran de 4.3 inch. Rezolutia ecranului este de 480×272 pixeli, caracteristica ce permite vizualizarea clara a reperelor si traseului afisat. Procesorul permite, pe langa navigarea vizuala a hartii si rularea fisierelor video sau audio. Aceste optiuni transforma modelul UrbanPilot Q475T2 intr-unul dintre cele mai bune sisteme de navigatie multi-media.

Capacitatea de stocare de 4 GB poate fi marita prin utilizarea slotului micro SD inclus in corpul aparatului. Din fabrica, navigatorul nu are nici o harta preinstalata si nu poate fi folosit imediat dupa achizitie. Cu ajutorul slot-ului si cablului USB inclus in set, GPS-ul poate fi conectat la un calculator, de unde poate fi incarcat cu harti descarcate de pe site-ul producatorului.

Ca si alimentare, dispozitivul poate fi folosit wireless sau conectat la sursa de curent din masina. Folosit wireless, ofera o autonomie in utilizare continua de 2.5 ore. Ca si accesorii, produsul mai include un suport de masina cu ventuza si un stilou de navigat ecranul de tip touchscreen.

 

 

 

Serioux GlobalTrotter GT500

 

3. Serioux GlobalTrotterModelul Serioux Global Trotter GT500 este un navigator GPS cu un ecran de 5 inch si un procesor de 800 MHz. Ecranul incorporeaza tehnologia TFT LCD, un sistem ce imbunatateste calitatea imaginii din punct de vedere al contrastului si adresabilitatii. Astfel, traseul si reperele de navigatie sar in evidenta si sunt usor de urmarit.

Pe langa modul de navigare GPS, procesorul dispozitivului permite si rularea fisierelor audio, video si a fotografiilor digitale. Din acest punct de vedere poti spune ca este un dispozitiv multi-media. Capacitatea de stocare oferita de Serioux Global Trotter este de  4 GB, dar poate fi marita cu ajutorul slotului de memorie micro SD. Aparatul poate fi utilizat wireless sau conectat la sursa de curent a automobilului. Fara alimentare si incarcat la maxim, poate functiona continuu timp de 3 ore. Slotul USB inclus in design permite conectarea GPS-ului la un PC si descarcarea hartilor necesare pentru navigare. Daca inca te intrebi ce navigator de la Serioux sa cumperi, putem spune ca modelul Global Trotter GT500 este o alegere foarte buna. Simplu de utilizat, elegant si multi-functional, acest aparat poate fi navigatorul GPS perfect.

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status