Cel mai bun navigator GPS 7 inch

Am modificat articolul ultima data pe: 04.04.20

 

Cum aleg cele mai bune sisteme de navigatie GPS de 7 inch

 

Ghidul cumparatorului

Navigatoarele GPS au devenit tot mai populare in randul conducatorilor auto. Fie ca obisnuiesti sa calatoresti des, in interes de serviciu sau il vei folosi pentru vacante si drumuri neprevazute, un navigator GPS te va ajuta sa gasesti traseul dorit cat mai repede si fara stres.  Navigatoarele GPS cu dimensiunea de 7 inch au avantajul unei diagonale a ecranului mult mai mare fata de cele conventionale de 4,5 sau 5 inch. Prin urmare, acestea ofera o imagine foarte clara a hartii datorita display-ului de inalta rezolutie si permit usurinta crescuta in utilizare. Diversitatea modelelor de pe piata, care incorporeaza functii, caracteristici si preturi diferite va poate deruta, atunci cand alegeti un astfel de aparat. De aceea, va propunem o serie de criterii, care va pot fi de folos atunci cand achizitionati cel mai bun GPS, care se pliaza pe nevoile personale:

A.Navigator GPS 7 inch

Hardware: procesorul si memoria RAM sunt esentiale, pentru ca determina rapiditatea cu care este calculat un traseu. Cu cat valorile acestora sunt mai crescute, cu atat sistemul poate procesa intr-un timp mai scurt. Un navigator bun trebuie sa aiba un procesor cu macar 400 Mhz, dar exista si sisteme performante, ce ating chiar si 800 Mhz, pretul acestora fiind mai crescut. Si memoria RAM este importanta, cu cat este mai mare, cu atat va va permite sa incarcati mai mult soft-uri concomitent.  Desi pe piata exista dispozitive inovatoare, care ating chiar si pana la 256 MB, daca nu dispuneti de un buget mare, recomandabil este sa alegeti un aparat care sa aiba minim 64 MB. Un navigator cu o atributie RAM mai mare ofera si functii suplimentare, care va pot usura traseul parcurs.

 

Hartile: cele mai multe navigatoare GPS cu 7 inch ofera harti preinstalate ale tarilor din Europa. Deoarece caracteristicile strazilor se pot modifica, verificati daca aveti si posibilitatea sa actualizati hartile si in ce conditii, dar si daca dispozitivul va permite sa adaugati harti noi care va sunt necesare.

 

Functii suplimentare: acest tip de dispozitiv devine pe zi ce trece tot mai performant. Multe modele au incluse sisteme de informare asupra traficului cu probleme precum accidente, sau ambuteiaje. De remarcat si functia de calculare a drumului cel mai scurt, de furnizare a mai multor alternative pentru a ajunge la destinatie, dar si functia de gasire a celor mai importante serivicii (spital, hotel, benzinarie), sau optiunea comenzii prin voce, utila pentru a nu va distrage atentia de la drum.

 

Modul de utilizare: asigurati-va ca GPS-ul achizitionat are un manual de intrebuintare simplu si ca intelegeti modul de folosire, functionarea meniului, precum si procesul de instalare si dezinstalare, dar si criteriile de alegere a rutelor.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Garmin Nuvi 2797LMT

 

1.Garmin Nuvi 2797LMTFunctiile multiple si extrem de folositoare, care va ofera indicatii precise despre traseul parcurs, justifica pretul acestui aparat. Modelul Garmin este usor de folosit si dispune de un ecran de 7 inch cu touchscreen. Va fi un partener de nadejde in drumurile dumneavoastra si o sa descalceasca orice traseu necunoscut sau complicat.

 

Ofera indrumare clara folosind drept reper diverse cladiri sau atractii turistice, de exemplu ” faceti dreapta dupa cladirea x”. De asemenea, afiseaza iesirile si indicatoarele de drum care reflecta exact semnificatia lor si dispunde de un serviciu nelimitat de evitare a traficului aglomerat. Va permite alegerea mai multor optiuni catre destinatia finala, iar comenzile vocale va ghideaza in intersectii cu un model live, care indica banda pentru urmatoarea iesire sau schimbare de directie. Este conceput in asa fel incat sa arate informatii despre serviciile din apropiere, precum restaurante, spitale, benzinarii.

Are incorporata functia ,,ecoRoute’’, care detecteaza cel mai scurt traseu, dar si functia “Where Am I?”, ce permite gasirea celor mai apropiate servicii, spitale, benzinarii, sectii de Politie. Harta este complexa, astfel incat va arata limite de viteze, viteza dumneavoastra, timpul de sosire precis si avertismente de  genul ,,zona cu scoala’’. Puteti da comenzile vocal, pentru a nu va fi distrata atentia in timpul condusului. Asigura actualizarea gratuita a hartilor pe viata, iar cardul miscroSD permite adaugare de harti suplimentare.

 

button 1

 

 

 

 

PNI S907 HD

 

2. PNI S907 HDModelul este potrivit pentru cei care sunt in cautarea unui GPS la un pret nu foarte ridicat, dar care se bucura de o eficienta crescuta. Datorita procesorului cu frecventa ridicata, de 800 Mhz si a memoriei RAM de 256 MB, viteza determinarii traseului dorit va fi foarte mare, astfel nu veti fi nevoiti sa pierdeti timp in calatoria pe care o faceti. Ecranul de 7 inch este precis la atingere, datorita Stylus-ului (creionului) inclus, care ofera o navigare prin meniuri mult mai exacta in comparatie cu utilizarea cu degetele. Sistemul de navigatie PNI S907 HD are o interfata intuitiva si harta Full Europe preinstalata.

Aveti posibilitatea sa faceti doar un singur update gratuit de harti, prin instalarea pe calculator a unui software si crearea unui cont de utilizator. Daca va sunt necesare harti sau fisiere multimedia suplimentare, le puteti integra, gratie memoriei interne a navigatiei de 8GB. Datorita accesoriilor din pachet, incarcator de masina, suport pentru parbriz si cablu USB, produsul poate fi montat cu usurinta.

Acest model este echipat cu transmitator FM, ceea ce va realiza transmiterea melodiilor stocate in memoria interna/externa a navigatiei, pe radioul FM din masina. Dispozitivul permite accesul la principalele harti europene, cu suport vocal pentru a nu distrage conducatorul auto de la drum.

 

button 1

 

 

 

 

Becker Tranzit 70 LMU

 

3.Becker Tranzit 70 LMUBecker Tranzit 70 LMU este un produs inovator, ideal pentru utilizare in cazul camioanelor si pentru soferii profesionisti, care parcurg distante lungi. Datele tehnice si performanta justifica pretul ridicat al produsului. Caracteristica de la baza acestui model este Truck&Camper Navigation Pro. Asta inseamna ca veti primi traseul cel mai confortabil, care este adaptat nevoilor de drum, in functie de datele individuale ale autovehiculului si a informatiilor privind rutele pentru camioane.

Pentru a planifica un traseu mai sigur si pentru ocolirea obstacolelor, dispozitivul are inclusa si functia prin intermediul caruia aveti posibilitatea de a verifica gradul de inclinare a drumului de pe traseu. Un alt element de noutate este interfata integrata WiFi. Cu aceasta aveti acces live la serviciile „Becker Link2Live Pro”, ce permit obtinerea informatiilor relevante in timp real cu privire la aparatul de navigare in timpul calatoriei. Prin conexiunea WiFi cu telefonul dumneavoastra mobil, Life Traffic asigura accesul la informatii actualizate din trafic in timp real.

Modelul are instalata harta a 45 de tari europene, fiind permisa actualizarea acestora pe viata, oricand. In plus, veti primi informatii noi, utile, in ceea ce priveste drumurile destinate vehiculelor de mare tonaj, precum modificari sau restrictii. Dispozitivul are prevazut un card miscroSD, iar astfel puteti adauga harti suplimentare de care aveti nevoie.

 

button 1

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status