Cel mai bun modulator FM auto de calitate

Am modificat articolul ultima data pe: 15.07.24

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune modulatoare FM auto de calitate

 

Ghidul cumparatorului

Cand cauti o solutie ieftina prin care sa asculti muzica in masina, un modulator FM poate fi mai convenabil decat un player auto. Frecventele audio vor putea fi transmise de pe telefon sau stick USB direct prin intermediul radioului, iar, mai jos, afli care sunt cerintele unui produs de calitate.

 

modulator-fm-auto-de-calitate-task

 

Un prim lucru pe care trebuie sa il ai in vedere sunt tipurile de conexiuni pe care le poate realiza modulatorul. Pentru a putea asculta muzica stocata pe stick-ul de memorie, mp3 player sau un card SD, pe interfata aparatului trebuie sa existe porturi AUX, SD, USB si un auxiliar jack de 3, 5 mm.

Numeroase pareri despre cele mai bune modulatoare FM auto de calitate insista ca un astfel de produs trebuie sa aiba functie bluetooth, pentru a putea transmite melodiile direct de pe un telefon inteligent. Va avea, neaparat, si functie hands free, care se activeaza in momentul primirii unui apel.

Astfel, vei putea vorbi la telefon, in timp ce mainile tale nu se vor desprinde de pe volan, iar dupa incheierea convorbirii, va reveni la redarea muzicii. Modulatorul FM poate fi alimentat usor la bricheta auto a masinii, fiind mai convenabil decat pe baterii, iar forma tinde sa fie destul de ingusta, pentru a nu te deranja.

Un produs de calitate trebuie sa aiba un ecran LCD, pe care poti urmari numele artistului si melodia, selectand mai rapid ceea ce vrei sa asculti. Poate fi dotat cu filtre de sunete si de memorare a posturilor radio, iar daca are telecomanda, vei putea schimba setarile de redare, cauta melodia dorita sau porni un post FM.

 

Daca te intrebi unde gasesc modulator fm auto, de calitate, la un pret bun, si alti soferi, noi iti raspundem: pe Internet. Site-urile de cumparaturi sunt recunoscute pentru perioadele de promotii, pachetele ofertante si reduceri, asa ca, nu mai sta si profita de ele.

 

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Allwinner A2DP G7

 

1-allwinner-a2dp-g7Cel mai bun modulator fm auto, de calitate, trebuie sa permita conexiuni multiple si sa aiba functie bluetooth, iar produsul Allwinner A2DP G7 se incadreaza cu succes  in aceste cerinte. Vei putea reda muzica nu doar de pe smartphone, ci si de pe cadrul micro SD sau prin auxiliarul jack, de 3,5 mm.

In momentul in care vei primi un apel pe telefon, multumita functiei hands free, muzica va fi oprita pentru a permite convorbirea, dupa care se va reveni la melodie. Trebuie spus ca produsul este compatibil cu toate dispozitivele care sunt dotate cu bluetooth. In ceea ce priveste spectrul de frecvente atins, acesta este extins,regasindu-se intre valorile de  88.1 – 107.9 MHz.

Un alt aspect prin care modulatorul FM impresioneaza este designul elegant, acesta avand o forma ingusta, aurie, si linii fine si minimaliste, ce induc ideea de calitate. Avand in vedere costul de achizitie, putem spune ca este un produs accesibil.

 

button 2

 

 

 

 

Tuadia Club

 

2-tuadia-clubAtunci cand optezi pentru achizitionarea unui modulator FM, cel mai probabil te intereseaza sa faci o achizitie mai avantajoasa, iar noi iti recomandam produsul Tuadia Club. Pe langa faptul ca este un modulator auto, de calitate, ieftin si bun, are si o forma compacta, astfel ca nu va iesi in evidenta si nu va atrage atentia potentialilor hoti.

Redarea albumelor de muzica preferate se poate face prin intermediul a trei surse: cardul SD, un stick USB, dar si prin sursa line-in, la care poti conecta telefonul sau smarphone-ul. Are un design ergonomic, imbogatit de prezenta unui ecran LCD, pe care sunt afisate frecventa radio, numarul melodiei redate si volumul.

Prin toate acestea vei putea naviga cu ajutorul telecomenzii din dotare, care are 21 de taste. Alimentarea modulatorului se poate face la 12V sau la 24 V, iar prin portul USB, cu ajutorul unui cablu, poti incarca orice alt dispozitiv.

 

button 2

 

 

 

 

Suntop GTS 3200

 

3-suntop-gts-3200Iata un produs care nu are cum sa displaca niciunui cumparator care isi doreste un modulator de calitate, in care sa investeasca economic. Suntop GTS 3200 atrage atentia, in primul rand, prin intermediul designului elegant, fiind negru cu accente de rosu si avand un panou de control cu butoane simple si intuitive, dar si un ecran LCD, ce arata numarul melodiei, volumul sunetului, precum si restul meniului (nivelul bateriei, data, ora, etc.).

In ceea ce priveste posibilitatile de redare, trebuie spus ca atasarea unui stick de memorie externa, conectat la portul USB, dar si un card SD, cu o capacitate de pana la 16 GB. De asemenea, produsul este compatibil cu orice tip de radio auto.

Acopera o frecventa mare, 87.5 -108.0 MHz, iar transmisia se va realiza optim pe o distanta de aproximativ 5 m. Poate fi alimentat la bricheta masinii, la 12V, dar si la 24V.  Are dimensiuni de 118 x 40 x 35 mm.

 

button 2

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status