n n
n
n
▷ Module inchidere centralizata ieftine. Analiza comparativa

Cel mai bun modul inchidere centralizata ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 17.11.19

 

Cum aleg cele mai bune module inchidere centralizata ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Siguranta masinii este importanta pentru fiecare sofer, indiferent de marca sau pretul automobilului. Cel mai simplu mod prin care o poti asigura este prin intermediul unui modul inchidere centralizata, la un pret bun, ca sa-ti ofere in acelasi timp si mai mult confort in utilizare. Cum il alegi? Iti spunem mai jos cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont.

In primul rand, trebuie sa fie compatibil cu sistemul de inchidere al masinii, care se poate incadra in doua categorii: automat (electric) si mecanic. Si modulul poate fi de asemenea de doua tipuri: cu tehnologie wireless (telecomanda) sau analogic (activat prin cheie). Dintre cele doua, varianta clasica, cu yala, este cea mai sigura, dar mai putin confortabila pentru ca nu permite controlul de la distanta. Solutia optima este combinarea celor doua si folosirea dupa necesitati.

Functiile de baza oferite includ de obicei: inchidere/deschidere portiere si portbagaj (daca sistemul masinii permite) cu emiterea de semnale luminoase specifice care anunta fiecare actiune, comanda de la distanta (in cazul celor wireless) care iti ofera posibilitatea de a descuia masina inainte de a ajunge exact langa ea, alarma care te anunta daca este ceva in neregula cu autoturismul si localizarea masinii in parcari mari, prin semnalizare repetata cu farurile de avarie.

In cazul alarmei, este util sa identifici un sistem care iti ofera posibilitatea de a regla nivelul de sensibilitate, pentru a evita deranjarea vecinilor sau trezitul in miez de noapte pentru ca un catel a atins din greseala automobilul. Optiunile suplimentare iti mai pot pune la dispozitie posibilitatea de rearmare automata si de pornire a motorului.

Distanta de la care telecomanda poate actiona variaza destul de mult in functie de model, pornind de la 30m si ajungand la peste 1km. Utilizatorii experimentati recomanda alegerea optiunilor intermediare pentru a evita activarea setarilor din greseala si deschiderea accidentala a masinii de la o distanta de la care nu se pot observa semnalele luminoase.

Poti gasi oricand in magazinele online o varianta potrivita sistemului integrat al masinii, protectiei pe care o doresti si bugetului tau. Pentru a te ajuta, am selectat pentru tine, pe baza a variate pareri despre cele mai bune module inchidere centralizata ieftine, cateva exemple cu caracteristici si functii diferite.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

PNI 288

 

Modulul PNI 288 iti ofera posibilitatea de a menaja sistemul de inchidere cu yala al masinii, prin blocarea si deblocarea wireless cu telecomanda. Permite controlul asupra incuietorilor portierelor si ofera confirmare vizuala a actiunii realizate, prin intermediul a doua semnale luminoase consecutive emise de farurile masinii.

Ofera de asemenea optiunea de deschidere a portbagajului, in limitele permise de setarile din fabrica ale masinii (deschidere completa sau doar deblocare). Pentru confort sporit si imbunatatirea senzatiei de siguranta in activitatile cotidiene, modulul include de asemenea functia de localizare, care te ajuta sa o gasesti mai usor in situatiile in care ai lasat-o intr-o parcare de mari dimensiuni, orientandu-te dupa lumina emisa de farurile de avarie care se aprind de doua ori.

Nu include functia de pornire automata a motorului. Setul de livrare cuprinde cablajul necesar instalarii si doua telecomenzi din plastic, cu parti laterale din metal si led de culoare rosie. O data cu sistemul se primeste si un manual cu informatii despre montare si utilizare, insa soferii care l-au incercat recomanda apelarea la un electrician sau service specializat pentru punerea in functiune.

 

 

 

King Cobra K606

 

Compatibil cu orice autovehicul, cu inchidere electrica sau pneumatica, sistemul King Cobra K606 ofera un set complex de functii pentru confortul si siguranta masinii tale. Include optiunile de baza de inchidere si deschidere portiere si portbagaj si cautare mod luminos care permite identificarea autoturismului in parcarile aglomerate din supermarket.

In plus, mai pune la dispozitie posibilitatea de armare automata a masinii, care asigura un plus de securitate pentru cazul in care uiti sa o inchizi cand pleci, si functia de ridicare automata a geamurilor care se activeaza atunci cand transmiti prin telecomanda solicitarea de armare a masinii si acestea sunt inca deschise. Distanta maxima de actiune este de 100m, cu functionare optima pana in 50m.

Pachetul contine unitatea de control, doua telecomenzi cu led luminos, cablurile de care ai nevoie pentru instalare si un manual cu instructiuni tehnice care sa te ghideze pas cu pas. Poate fi montat cu usurinta pe cele mai multe modele de masini fara a fi nevoie de cunostinte de electronica. Nu include optiune de pornire automata a motorului.

 

 

 

Carguard IC001

 

Pentru soferii care doresc un modul inchidere centralizata, ieftin si bun, menit sa-l inlocuiasca cu succes pe cel din fabrica sau pentru cei care vor sa instaleze unul pe un model de masina lipsita de aceasta functie, Carguard IC001 poate fi o varianta extrem de potrivita.

Sistemul include unitate centrala, ce are nevoie sa fie fixata in interiorul masinii, si cablajul necesar pentru a conecta fiecare dintre usile a caror inchidere trebuie controlata. Ofera functie de blocare si deblocare centralizata, prin intermediul incuietorii de pe partea soferului. Orice actiune efectuata asupra yalei portierei din fata stanga, declanseaza aceeasi reactie pentru toate usile masinii, nemaifiind nevoie sa fie inchise separat.

Este un modul de tip analogic, care nu include activare de la distanta. Asigurand inchiderea centralizata a tuturor portierelor in acelasi timp, acest sistem protejeaza masina impotriva spargerilor facilitate de uitarea descuiata a uneia dintre usi. Se monteaza usor pe orice model de masina.

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status