Cel mai bun invertor auto ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 23.02.19

 

Cum aleg cele mai bune invertoare auto ieftine

 

E foarte justificat sa documentezi cateva aspecte tehnice, inainte sa mergi sa iti faci cumparaturile acolo unde gasesc invertor auto ieftin, la un pret bun,majoritatea automobilistilor. S-ar putea ca vrei sa folosesti cateva dispozitive la priza, in masina, sau doar planuiesti sa incarci gadgeturile tale pe baza unui simplu port USB, asa ca orice justificare gasesti pentru a achizitiona un transformator de tensiunem tot trebuie sa analizei cateva repere clare.

Invertorul iti ofera 220V la iesire, transformand tensiunea bateriei auto(la autoturisme dispui de 12V la orice acumulator), dar e important sa hotarasti de cata putere ai nevoie pentru dispozitivele pe care le vei alimenta. Aceasta se masoara in watti(W) si fiecare aparat are un consum necesar de putere mai mare sau mai scazut.

In functie de cate vrei sa conectezi simultan la invertor, insumezi puterea si o compari cu cea oferita de acesta. Majoritatea utilizatorilor prefera modele de circa 150 – 500W, intrucat sunt suficient de bune pentru a asigura energia pentru laptop, tableta sau telefon mobil.

Din moment ce am hotarat sa dedicam acest articol modelelor ieftine, afla ca cele mai convenabile oferte iti asigura intre 150 si 300 de watti. Fara indoiala ca exista si modele care ofera 1000 – 2000W sau pana la 3000W, insa respectivele nu se comercializeaza la preturi restranse si nici nu prea sunt recomandate, pentru ca, de regula, nu lucrezi cu dispozitive care sa produca un asemena consum, iar siguranta integrata sistemului masinii s-ar putea sa nu faca fata.

Anumite pareri despre cele mai bune invertoare auto ieftine te vor sfatui sa analizezi cu atentie interfata. Modelul ales va include cel putin o priza clasica(pentru stecher cu 2 pini). Daca ai la dispozitie un port USB, dupa cum spuneam, poti conecta direct prin cablu USB anumite gadgeturi pentru alimentare. Exista modele care ofera si mai multe astfel de porturi, asa ca poti alimenta multiple aparate in acelasi timp.

Unda sinusoidala obtinuta la iesirea din invertor poate fi pura sau modificata. Te intrebi probabil la ce iti foloseste aceasta notiune? – E util sa stii ca unele electronice, ca de pilda aparatul foto, laptopurile si smartfonurile, lucreaza cu sinusoidala modificata, asa ca un astfel de invertor te intereseaza cu predilectie.

Cele cateva exemple pe care le oferim in continuare au un caracter orientativ, insa au fost ierarhizate in functie de capabilitati, costuri, popularitate si recenzii primite de la utilizatori.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Albrecht USB 

 

Esti zilnic pe drumuri sau pur si simplu calatoresti mult si vrei sa alimentezi corespunzator diverse dispozitive, direct in masina?  – Nu prea incape urma de indoiala ca te intereseaza nu numai cel mai bun invertor auto ieftin, avantajos ca pret, ci si o solutie care sa ofere un minim necesar de putere. Acest model Albrecht asigura 150W, ceea ce inseamna suficienta putere ca sa iti incarci telefonul, tableta sau ca pasagerii din autoturism sa aiba ocazia sa vizioneze un film pe laptop nestingheriti.

Tensiunea de iesire este 220V(CA), ceea ce inseamna ca e aceeasi pe care o ai la o priza obisnuita, in retea. Nu va dura mult sa instalezi acest dispozitiv si te vei bucura sa afli ca, pe langa priza clasica, include si un port USB, pentru alimentare rapida, direct prin cablu USB(acolo unde gadgeturile folosite o permit).

O functie de siguranta este inclusa, iar butonul On/Off iti permite sa il pornesti si sa il opresti selectiv, ca sa nu il tii mereu in uz. Constatam ca pretul este unul pe care multi dintre automobilisti si-l vor permite.

 

 

 

 

 

Chamin 

 

Dincolo de alte capabilitati, acest model Chamin este un invertor auto ieftin si bun, deci costul pare sa fie principalul sau atu. Va transforma fara dificultati tensiunea acumulatorului auto, de la 12V, la 220V, in curent alternativ, pentru a oferi aceleasi conditii de alimentare ca in reteaua electrica.

Ca putere oferita, asigura 300W la frecventa 50 Hz +/- 2 Hz, ceea ce arata ca poate alimenta deopotriva doua gadgeturi, atata timp cat consumul acestora insumat nu depaseste output-ul. O dovada clara este si prezenta suplimentara a portului USB, pe langa priza de tip clasic pe care o integreaza(Schuko).

Este un dispozitiv care va putea fi facil instalat in masina, are dimensiuni mici si include o garantie la livrare, de 12 luni. In plus, siguranta integrata va asigura minimum de protectie pentru invertor si device-urile atasate.

 

 

 

 

 

Well USB 

 

Iata un invertor cu unda sinusoidala modificata care asigura un minim necesar de putere in orice autoturism, fiind ideal pentru a incarca laptopuri, tablete si smartphone-ul personal. Este un produs care ofera la iesire 220V AC si garanteaza pana la 150W. Totusi, utilizatorii declara ca suporta mai bine consum de pana in 100 – 120W, asa ca, atentie pentru ce il cumperi!

Ca interfata, se remarca priza Schuko si portul USB, permitand alimentarea simultana a doua dispozitive. Este perfect pentru cei care calatoresc mult cu masina personala sau chiar cand un hobby apreciat este pescuitul, permitand alimentarea unor surse de lumina, in limita consumului indicat.

Se va instala fara probleme, venind gata configurat cu cabluri de conexiune in sistemul masinii. Daca mai punem la socoeasla si garantia pe 12 luni, obtinem un set de caracteristici pe care multi dintre utilizatorii cu pretentii conventionale l-ar aprecia.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...