Cel mai bun incarcator auto Samsung

Am modificat articolul ultima data pe: 16.07.20

 

Cum aleg cele mai bune incarcatoare auto Samsung

 

Atunci cand pleci la un drum lung cu masina este absolut necesar sa ai un dispozitiv cu ajutorul caruia poti umple din nou bateria telefonului. Stim si noi ca nimic nu este mai enervant si mai ingrijorator, decat faptul ca nu mai poti folosi mobilul in caz de urgenta. Pentru a avea mereu dispozitivul functional este bine sa iti cumperi un incarcator auto Samsung, la un pret bun care iti poate fi de un real folos.

Pentru a face o achizitie reusita, mai ales ca este vorba de un dispozitiv electronic, este bine sa cunosti cateva aspecte.

 

 

Brandul Samsung a fost creat in anul 1938, in Seul, de catre Lee Byung-Chul. Scopul principal al acestuia a fost de a fi lider in fiecare industrie in care activa. In momentul de fata, compania comercializeaza atat telefonane, tablete elctronice si electrocasnice, cat si laptopuri(Galaxy S8, EcoBubble,RB30J3100SA/EF) oferind o gama variata de produse si accesorii aferente acestora. In momentul de fata, a devenit un adevarat rival pentru celelalte firme de profil.

Atunci cand achizitionezi un incarcator pentru un gadget, este bine inainte de toate sa verifici compatibilitatea acestuia. Totusi, avand in vedere ca din anul 2009 s-a introdus un model universal de port, si anume cel USB, poti incarca atat telefonul, cat si tableta sau GPS-ul cu un singur tip de dispozitiv. Totusi, in cazul laptopurilor acest lucru nu este valabil, fiindu-ti necesar incarcatorul special realizat in acest scop.

Amperajul determina viteza cu care se va incarca device-ul. Conform parerilor despre cele mai bune incarcatoare auto Samsung, acestea trebuie sa aiba specificate valori de 2A, (2000 mA/h), pentru a putea fi considerate potrivite pentru dispozitivul pe care vrei sa il incarci (Fast Charge, Fast Charging Original).

In momentul in care alegi nu produs cu un amperaj mai mic, respectivul dispozitiv va functiona, insa procesul de incarcare va dura mai mult, iar acest lucru poate dauna in timp bateriei(ca in cazul unui incarcator auto de 0.7A).

In ceea ce priveste voltajul, de cele mai multe ori acesta trebuie sa fie indicat ca 5 V, insa este bine sa tii cont mai ales de specificatiile dispozitivului pentru care urmeaza sa il utilizezi. Pe eticheta acumulatorului fiecarui gadget va fi inclus voltajul acceptat, alaturi de alti indicatori importanti pentru baterie vs incarcator.

Numarul de porturi poate influenta achizitia produsului, deoarece de cele mai multe ori vei cauta un incarcator care sa iti ofere posibilitatea sa alimentezi mai multe device-uri in acelasi timp. In gama de dispozitive auto pentru incarcare se gasesc produse cu 1 sau 2 porturi, acestea din urma oferindu-ti posibilitatea sa incarci atat telefonul, cat si tableta in acelasi timp(EP-N920W, EP-LN915).

In functie de timpul necesar pentru realizarea unui proces de incarcare complet, produsele se impart in doua categorii: cele rapide si cele normale. Daca optezi pentru un produs din seria “fast chargers”, un proces de umplere a bateriei dureaza cel mult o ora si jumatate(Fast Charging 2A, EP-N920W). Incarcatorele care asigura un proces mai lent de energizare a bateriei necesita un timp mai mare pentru o umplere completa, de peste 2 ore (Incarcator auto Samsung, 0.7A)

Avand in vedere ca in mediu online gasesti o varietate de modele, procesul de cumparare dureaza doar cateva momente, dispozitivul fiind livrat direct in locul specificat de tine. Articolele de mai jos pot fi considerate o alegere inspirata.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Samsung Fast Charge

 

Modelul adus in discutie este potrivit, daca esti in cautarea unui dispozitiv care sa iti permita sa incarci doua gadget-uri in acelasi timp. Avand doua porturi USB, nu va trebui sa alegi intre tableta si telefon atunci cand ambele raman fara energie in baterie.

Fiind potrivit oricarui model din gama produselor Samsung, il poti utiliza chiar daca te hotarasti sa iti schimbi telefonul cu altul mai nou. Cu o intensitate a curentului de 2000 mA/h, ofera o incarcare completa in cel mult o ora si jumate.

Avand functia de incarcare rapida, dupa ce s-a realizat procesul de umplere a bateriei, este necesar sa il scoti din priza, deoarece acumulatorul se poate supraincalzii. Puterea de 5V este potrivita pentru majoritatea device-urilor, insa cel mai bine este sa verifici specificaiile producatorului, in ceea ce priveste interfata de iesire, fiind pe baza de USB, vei putea schimba cu usurinta firul atunci cand acesta se va deteriora.

 

 

 

Samsung Auto Fast Charging Original

 

Produsul adus in discutie este unul potrivit, daca esti in cautarea unui dispozitiv care sa realizeze o incarcare rapida. Chiar daca device-ul este la incarcat, poti sa apelezi fara sa iti faci griji ca acest lucru va deteriora autonomia bateriei. Insa este necesar sa il deconectezi de la fir in momentul in care bateria este plina, deoarece lasarea gadget-ului in prinza poate sa duca la supraincalzire.

Avand interfata de iesire si cea de intrare este pe baza de USB, poti inlocui cu usurinta cablul in momentul in care acesta se deterioreaza. Produsul este compatibil atat cu tabletele, cat si cu telefoanele brandului.

Asadar il poti utiliza la orice dispozitiv, fiind un produs considerat universal. Amperajul este de 2 A, realizand o alimentare rapida a telefonului. Avand doar un singur port, acest lucru poate fi considerat un minus daca ai mai multe device-uri compatibile. Lungimea cablului este de 1.5 m, astfel incat sa iti permita sa pozitionezi dispozitivul pe bordul masinii.

 

 

 

Samsung microUSB

 

Fie ca vrei sa iti schimbi produsul, fie ca esti in cautarea unui incarcator auto Samsung, ieftin si bun, acest dispozitiv iti poate lasa o impresie buna. Va fi potrivit daca vrei vrea sa incarci un singur device, deoarece are un singur port.

Asadar, daca ai si telefon, si tableta, va trebui sa realizezi incarcarea pe rand. Cablul este unul spiralat, ceea ce inseamna ca va avea o mobilitate buna si elasticitate ridicata. Totusi, atunci cand se strica nu vei putea sa il inlocuiesti, pentru ca interfata de intrare se afla in continuarea adaptorului.

Fiind potrivit pentru orice model din gama produselor Samsun,g nu va trebui sa inlocuiesti si acest dispozitiv in momentul in care te hotarasti sa iti schimbi gadgetul pentru unul mai nou. Incarcarea se realizeaza intru-un timp mai lung, deoarece produsul dispunde de un amperaj de doar 700 mA/h. Tensiunea DC este de 5V, fiind considerat compatibil pentru majoritatea telefoanelor sau tabletelor.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status