Cel mai bun etilotest profesional

Am modificat articolul ultima data pe: 14.07.20

 

Cum aleg cele mai bune etiloteste profesionale

 

In constiinta colectiva etilotestul pare sa fie un element de nelipsit politistilor, insa acesta isi are utilitatea sa de necontestat si pentru simplii conducatori auto care, band un paharel sau doua, vor sa afle daca se pot urca la volan. Deoarece nu orice astfel de instrument este durabil si eficient, ideal in orice situatie este un model profesional, care, desi presupune o investitie mai mare, vine cu o calitate net superioara.

 

A.1 Etilotest profesional

 

Un prim aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi un astfel de dispozitiv consta in viteza de lucru. Aceasta depinde, in principiu, de timpul de incalzire (daca il poti folosi imediat dupa deschidere) si rapiditatea de procesare a informatiilor, care iti spune cat de mult trebuie sa sufli. Cele mai multe pareri despre cele mai bune etiloteste profesionale sunt de acord ca un model performant nu depaseste un interval de 20 de secunde pentru realizarea ambelor sarcini.

De luat in seama, de asemenea, este precizia aparatului ales, care trebuie sa se inscrie intr-o marja de eroare de 5-10%. Acest fapt iti confera certitudinea ca rezultatul aratat pe display este cel real, si nu unul derizoriu. Astfel nu vei avea de-a face cu situatii cand, oprit de politist si supus unui test al alcoolemiei, etilotestul acestuia va indica o valoare distincta de cea pe care ai determinat-o tu in mod individual. Ba mai mult, pentru un plus de acuratete, ar fi bine ca domeniul de detectie sa conste intr-un interval cat mai larg.

Nu in ultimul rand, dispozitivul trebuie sa fie usor de utilizat si in orice conditii. Drept urmare, opteaza pentru unul care sa nu cantareasca mult, astfel incat sa il poti purta cu tine; care sa aiba un afisaj clar – preferabil LCD –, nivele presetate de alarma, care sa te anunte atunci cand nivelul de alcool atinge anumite praguri, dar si virtutea de a functiona optim in cazul unor temperaturi extreme.

Din moment ce stii ce ar fi ideal de ales, noi iti indicam si locul unde gasesc etiloteste profesionale la un pret bun toti ce interesati: mediul online, preferat de multi pentru reducerile si promotiile care pot aparea.

 

 

Model recomandat in 2020

 

 

PNI AT8060

 

1.PNI AT8060

Avantaje:

Este un model orientat pe acuratetea informatiilor.

Parametrii de functionare iti garanteaza ca dispozitivul este superior in ordinea performantelor.

Modul de utilizare este unul extrem de simplu, multumita afisajului si dotarilor sale.

Se bucura de o portabilitate mare la un pret mic.

 

Dezavantaje:

Desi se numara printre etilotestele performante, modelul PNI AT8060 vine cu un minus oarecum important, mai precis prezinta un interval mic de temperatura in limitele caruia functioneaza optim: 10°C – 50°C. Acest lucru inseamna ca aparatul nu poate fi utilizat eficient iarna sau in conditiile unei valori termice sub limita inghetului. Astfel, va fi nevoie ca, pe durata anotimpului rece, sa te folosesti de el doar in masina, unde te bucuri de caldura, caci afara nu va da rezultate.

 

button 5

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Daca iti doresti un dispozitiv extrem de precis, poti opta pentru un etilotest profesional PNI AT8060. Acuratetea cu care iti indica informatiile de care ai nevoie rezida, in principiu, din marja de eroare a modelului, care este de doar 10%, ceea ce inseamna ca diferenta dintre valoarea indicata si cea reala nu este una intr-atat de mare incat sa conteze. Ba mai mult, se prezinta cu un larg domeniu de detectie, fapt care face ca alcoolemia sa fie detectat atat in cazul unui nivel mic (0.01g/L), cat si in situatia limita de 2.00g/L.

 

Stim ca pentru tine, ca potential cumparator, conteaza ca un produs din aceasta categorie sa se recomande prin niste parametrii de functionare buni. Din acest considerent, noi sugeram modelul mentionat, care se poate inscrie lesne printre cele mai bune etiloteste profesionale. In primul rand, multumita faptului ca pentru a-l folosi nu trebuie sa astepti mai mult de 10 secunde, acesta fiind un interval foarte mic de incalzire. In al doilea rand, se prezinta drept un dispozitiv cu o viteza generoasa de procesare si datorita timpului de testare ce nu depaseste 8 secunde. Cu alte cuvinte, in mai putin de jumatate de minut poti porni aparatul si afla alcoolemia ta.

 

Intrucat nu toata lumea se pricepe la tehnologie, un model simplu si usor de folosit vine cu un afisaj inteligent de tip LCD. Acesta este cazul produsului PNI AT8060 care poate fi numit in mod legitim un etilotest profesional digital la un pret bun. Pe ecranul acestuia iti sunt indicate, de regula, 4 cifre si cateva simboluri, indicatori eficienti ai alcoolemiei celui testat. Ba mai mult, pentru a reduce dificultatea pe care ar putea-o pune la folosire, producatorii au dotat aparatul cu doar 3 butoane, dintre care unul este pentru functia ON/OFF, unul pentru a inregistra valoarea si unul pentru a accesa memoria ce poate retine ultimele 10 rezultate. De mentionat este, de asemenea, ca pentru ca display-ul si tastele sa functioneze este nevoie de baterii de tip AA, pe care le gasesti usor in magazine.

 

Ceea ce il prezinta, o data in plus, drept un etilotest profesional ieftin si bun sunt costurile de achizitie mici, care, in plus, sunt echilibrate de o garantie pentru persoane fizice de 12 luni, precum si faptul ca, dincolo de aspectele mentionate, prezinta o mare portabilitate. Acest lucru inseamna ca te poti bucura de performantele dispozitivului oriunde, cu atat mai mult cu cat cantareste doar 100g si masoara 12,2 x 6,8 x 3,3 cm.

 

Concluzii

O oferta mai accesibila decat aceasta vei intalni cu greu in comert, deoarece este un model superior calitativ si la un pret imbatabil.

button 6

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status