Cel mai bun etilotest electronic

Am modificat articolul ultima data pe: 23.10.17

 

Cum aleg cele mai bune etiloteste electronice

 

Utilitatea unui etilotest nu poate fi contestata. Spre deosebire de convingerea generala, ca acest dispozitiv face parte doar din dotarea Politiei Rutiere, mult utilizatori recunosc ca aparatul i-a ajutat de destule ori sa evite sa comita o ilegalitate. Fie ca e vorba de condusul masinii a doua zi dimineata, dupa o petrecere care s-a prelungit mai mult, sau de urcatul la volan seara, dupa ce la pranz ai consumat un pahar de vin la masa, e extrem de util sa iti evaluezi starea in mod obiectiv si sa eviti posibile complicatii cu ajutorul unui etilotest electronic.

etilotest-electronic-task

Exista numeroase pareri despre cele mai bune etiloteste electronice disponibile pe piata, insa ele provin in marea lor majoritate de la persoane care au testat un singur model si care nu au, deci, termen de comparatie. Mai util ar fi sa cunosti din punct de vedere obiectiv care sunt cei mai importanti parametri.

Viteza cu care poate fi folosit aparatul dupa pornire reprezinta un factor de confort, ca si durata de timp privind cat trebuie sa sufli. Un produs de calitate, performant, nu are nevoie de mai mult de 20 de secunde pentru aceste operatiuni. Un timp de incalzire de mai putin de 1 minut este satisfacator.

Precizia aparatului este esentiala, caci un produs care are o marja de eroare mai mare de 5 – 10% devine practic inutil. Nu are nici un rost sa il folosesti, daca valoarea pe care o indica aparatul va fi substantial diferita de cea pe care ar indica-o dispozitivul detinut de catre politist.

Afisajul e un alt punct care ar trebui sa iti atraga atentia. Opteaza pentru un ecran LED de dimensiuni cat mai mari, usor de citit, cu valori facil de interpretat. Unele dispozitive au presetata o functie sonora care sa te avertizeze atunci cand valoarea alcoolemiei depaseste un anumit prag.

 

Pentru ca te intrebi probabil unde gasesc etilotest electronic, la un pret bun, alti conducatori auto, ne-am pregatit sa iti raspundem: studiul nostru de piata indica faptul ca cele mai avantajoase oferte se intalnesc in mediul online. Iata cateva exemple de asemenea produse.

 

 

Modele recomandate in 2017

 

 

PNI AT8060

 

1-pni-at8060Cel mai bun etilotest electronic profesional, disponibil la un pret avantajos, este detectorul PNI AT8060. Capabil sa depisteze urmele de vapori de alcool in aerul expirat, detectorul are un ecran mare, care afiseaza fiecare etapa a procedurii, rezultatul final si nu in ultimul rand starea bateriei. Datorita senzorului de ultima generatie, dispozitivul are un timp redus de incalzire, iar datele vor fi rapid prelucrate. Datorita dimensiunilor reduse, aparatul poate fi usor transportat, astfel incat te va insoti oriunde ai nevoie de el. Timpul de testare este de mai putin de 8 secunde, astfel ca e foarte comod de utilizat. Timpul de incalzire de doar 10 secunde il face sa-ti fie la dispozitie imediat ce il “soliciti”. Domeniul de detectie este cuprins intre 0 si 2.00 g / l, aparatul acoperind intervalul esential pentru diagnoza. Il recomandam cu incredere deoarece si recenziile oferite de catre utilizatori sunt extrem de favorabile.

 

button 2

 

 

 

PNI AT6000

 

2-pni-at6000Un etilotest electronic, ieftin si bun, care ofera rezultate de incredere este produsul PNI AT6000. Unul dintre lucrurile care atrag atentia de la prima privire este afisajul: mare, luminat, el indica atat etapele testarii si rezultatul, cat si starea bateriei. Senzorul cu care este echipat este unul modern, timpul de incalzire fiind de 100 de secunde. Domeniul de detectie este cel standard, intre 0 si 2.00 g / l, aparatul avand un nivel presetat de alarma la 0.250 mg / l, 55 mg / 100 ml sau 0.050% BAC. Alimentarea aparatului se face cu 3 baterii AA, astfel ca el poate fi folosit oriunde si oricand, fara sa depinzi de o sursa de curent. Dimensiunile de 103 x 65 x 27 mm si greutatea de doar 64 g il fac sa incapa usor intr-un buzunar, asa ca te poate insoti peste tot. In plus, in pachet sunt incluse 5 rezerve pentru suflat, pentru ca folosirea etilotestului sa se faca in conditii perfecte de igiena.

 

button 2

 

 

 

Savety Mini Tester

 

3-savety-mini-testerProbabil ca unul dintre cele mai mici etiloteste disponibile in comert este modelul Savety Mini Tester. Conceput sub forma de breloc, el poate fi atasat la chei, geanta sau cheia de la masina, astfel incat sa fie oricand la indemana. Fiind descris de catre producator ca un etilotest digital portabil, el determina rapid concentratia de alcool din sange, utilizarea sa fiind recomandata inainte de a te urca la volan sau inainte de a incepe munca. Inregistreaza valori ale alcoolemiei intre 0.01 si 1.9 g / l, respectiv 0.00 – 0.19 % BAC, masuratoarea facandu-se rapid si cu o precizie de 1%. Este alimentat cu 2 baterii AAA care trebuie achizitionate separat. Aparatul este unul economic, caci se opreste automat dupa fiecare testare, pentru a prelungi durata de viata a bateriilor. Culoarea neagra il face sa fie discret, iar afisajul indica cu claritate sporita rezultatul masuratorii.

 

button 2

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...