Cel mai bun detector radar ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 19.01.20

 

Cum aleg cele mai bune detectoare radar ieftine

 

Ghidul cumparatorului

De cate ori nu te-ai aflat la limita vitezei legale si nu ai avut inima pana-n gat, de teama ca vreun politist o sa te opreasca si o sa-ti aplice o amenda usturatoare? Astfel ca, daca te numeri printre vitezomani, un detector radar ieftin iti va fi foarte util. Nu uita, insa, ca modelele la un pret redus nu garanteaza protectie 100%, intrucat sunt mai sensibile. Un inconvenient al acestora consta in sunetele numeroase emise la alarmele false, determinate de trecerea pe langa dispozitive electromagnetice, care pot deveni deranjante.

 

A.1 Detector radar ieftin

 

Primul lucru pe care trebuie sa-l stii, atunci cand te-ai hotarat sa cumperi asa ceva, este sa faci diferenta intre un detector radar si un antiradar. Un detector depisteaza si avertizeaza soferul cand intalneste un radar auto, pe cand un antiradar bruiaza frecventele utilizate de statiile de monitorizare si este ilegal. In ceea ce priveste tehnologia, modelele ieftine de pe piata folosesc modulul Strobe – detecteaza toate vehiculele dotate cu girofar tip stroboscop si cu cel Laser, cele mai multe pareri despre cele mai bune detectoare radar ieftine recomandand alegerea unui aparat care beneficiaza de o functie de monitorizare ce permite detectia impulsului laser la 360°.

Benzile de detectie trebuie si ele luate in considerare, intrucat iti permit sa depistezi aparatele radar instalate pe drumurile publice de la o distanta acceptabila, ceea ce inseamna ca vei avea timp sa incetinesti si sa eviti, astfel, a lua amenda. Exista patru benzi importante: X, K, Ka si Ku, ultima fiind intalnita doar in cateva state europene, iar Romania nu se numara printre ele. Daca ceea ce iti doresti este o frecventa de acoperire mare, cumpara o statie care functioneaza, inclusiv, pe banda Ka.

Functiile unui astfel de dispozitiv sunt foarte importante, intrucat ele fac diferenta intre un detector radar bun si unul mai putin bun. Ideal ar fi ca aparatul ales sa beneficieze de protectie VG-2, de un display alfa-numeric, care sa afiseze combinatii de litere, cifre sau pictograme, dar si de o optiune de avertizare sonora. Vei intalni si modele cu tonuri de alerta vocala, ideale pentru atunci cand vrei sa te concentrezi doar la drum, insa cele mai ieftine dintre ele ofera minimum de functii.

Dincolo de aspectele tehnice, o alta intrebare pe care si-o pun cei mai multi soferi este “unde gasesc detectoare radar la un pret bun ceilalti interesati”? De aceea, noi iti recomandam sa apelezi cu incredere la magazinele online.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Cobra ESD-7570

 

1.Cobra ESD-7570Cauti cel mai bun detector radar ieftin Cobra? Atunci, te poti opri asupra acestui produs. Fiind un model portabil, cu fixare pe parbriz, asigura detectie pe 9 benzi radar, printre care se numara X, K si Ka. Totodata, in ceea ce priveste tehnologia folosita, dispozitivul recunoaste semnalul laser la 360° (LaserEye), aparatul oferind soferului si posibilitatea de a aprecia distanta fata de radar, multumita indicatorului pentru puterea semnalului.

Referitor la functionalitatea produsului, multi clienti il indragesc, deoarece beneficiaza de VG-2 Alert – vei sti cand esti urmarit de un dispozitiv de detectie pentru aparatele radar, de imunitate VG-2 – poate trece neobservat de detectoarele radar VG-2 si de functia Spectre Nedetectabil – ofera imunitate totala la identificarea prin detectoare radar Spectre I.

Displayul aparatului este stralucitor, ceea ce inseamna ca recunoasterea benzilor se face cu ajutorul pictogramelor de pe ecran. Un alt avantaj al detectorului radar consta in modul ajustabil oras/autostrada, utilizatorul putand reduce alarmele false in zonele foarte populate. Pretul este avantajos.

 

button 2

 

 

 

 

Earlywarning EW-3005

 

2.Earlywarning EW-3005Un detector radar ieftin si bun este cel oferit de Earlywarning. Acest aparat permite identificarea impulsului laser la 360° si functioneaza pe benzile de detectie X, K si Ka.

In ceea ce priveste displayul din dotare cu LED, acesta lumineaza cand intalneste pe drum un risc la nivel inalt de stationare, iar vehiculul de urgenta de pe ecran va palpai in momentul in care dispozitivul anunta alertele unui astfel de autoturism.

Performantele sale se datoreaza, totodata, protectiei VG-2 si functiilor pe care le poseda: Pornire/Oprire – pentru a pune detectorul in functiune, ajustarea volumului facandu-se prin rotirea butonului “Power/Volume”; Alarmare Laser – la identificarea acestui semnal, se va auzi un ton unic si se va aprinde ledul de sub “L”; Alarmare Radar; Modul Autostrada – foarte sensibil, se activeaza automat cand detectorul este pornit; Modul City – reduce numarul alarmelor false care pot aparea atunci cand conduci prin oras. Produsul include cablu de alimentare si suport pentru fixare cu ventuze.

 

button 1

 

 

 

 

PNI Micro Fuzion FZLZ3

 

3.PNI Micro Fuzion FZLZ3Daca vrei un detector radar ieftin si bun, insa ceva mai performant, ti-l recomandam pe cel produs de PNI. Oferind identificare radar in benzile X, K, Ka si chiar Ku, acest dispozitiv este capabil sa recunoasca impulsul laser la 360°.

Distanta de lucru pe care o acopera este de 2-3 km, in timp ce displayul cu LED-uri te va lasa sa stii ce se intampla in apropierea ta. Ca functii, beneficiaza de doua moduri: pentru oras si autostrada, iar butonul Mute din dotare iti va permite sa opresti imediat avertizarile sonore printr-o simpla apasare.

Spre deosebire de alte modele, acesta este dotat cu doua tonuri de alerte vocale, care iti vor transmite prin mesaje acustice ceea ce trebuie sa stii, astfel incat tu sa te poti concentra doar asupra drumului pe care-l ai de parcurs si sa incetinesti atunci cand este cazul. Produsul vine insotit de un alimentator auto si de un suport cu ventuze pentru parbriz. Pretul este accesibil.

 

button 1

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status