Cel mai bun detector radar Cobra

Am modificat articolul ultima data pe: 18.04.24

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune detectoare de radar Cobra

 

Ghidul cumparatorului

Utilizarea detectoarelor de radar este o practica devenita legala inca din anul 2006, astfel ca, daca esti sofer si obisnuiesti sa faci calatorii lungi, poti profita si tu de avantajul acestor dispozitive. Beneficiul lor este ca iti ofera un timp de reactie suficient de mare pentru a putea incetini masina, evitand in felul acesta sa te opreasca politia. Asadar, in cazul in care  vrei sa achizitionezi un model si nu stii incotro sa te indrepti, poti lua in calcul numeroasele pareri despre cele mai bune detectoare de radar Cobra, ce vin din partea unor utilizatori experimentati. Pentru a te familiariaza cu acest producator, dar si cu principalele aspecte caracteristice ale acestor itemi, iti recomandam sa parcurgi ghidul de cumparaturi de mai jos. Dupa aceea, vei fi echipat cu suficiente informatii, pentru a-ti face o impresie in legatura cu dispozitivul cel mai indicat, in care sa investesti.

 

Detector radar Cobra

 

Brandul: Reflecta calitatea produsului, intrucat Cobra este considerat unul dintre producatorii cei mai respectati de pe piata. Compania este activa inca din 1940, iar in anii ’80 a inceput sa scoata la vanzare detectoare de radar, producand, de la generatie la generatie, variante tot mai inovative. Modelele acestei marci dispun de capacitatea de a detecta radarele inca de cand incepe procesul de calibrare pe masina tinta, lucreaza cu mai multe benzi de frecventa utilizate in Romania, pot aprecia distanta la care se afla radarul si sunt dotate cu numeroase functii utile (afisaj, alarma, etc.).

 

Benzile de detectie: Exista patru benzi principale, denumite simplu:  X, K, Ka si Ku. Acestora le corespund anumite frecvente radio, iar nivelul de performanta depinde de distanta de la care radarul poate fi monitorizat. Asadar, cea mai buna este cea care poate detecta prezenta acestuia  inca de dinainte de activarea radarului, iar banda Ka este cea mai utilizata. Fiecare model care se gaseste in comert vine cu specificatii in ceea ce priveste frecventele pe care le citeste, de aceea este imperativ sa verifici acest aspect, inainte de a face achizitia.

 

Facilitati si Accesorii: Un bun dispozitiv este echipat cu alerte care atentioneaza soferul in momentul in care este luat in vizorul radarului, cu sisteme care elimina alertele false, cu indicatori pentru puterea semnalului, cu display, ce face posibila recunoasterea usoara a  benzilor, cu facilitati de detectare a semnalului laser pe 360°, etc. Iar cele enumerate sunt doar cateva dintre dintre cele mai importante facilitati. Totodata, unele dispozitive vin cu adaptor Bluetooth, pentru conectarea la iPhone sau Android. Cu acestea vei putea descarca aplicatii utile, care iti pot oferi informatii din trafic, locatii ale radarelor, furnizate de alti utilizatori, etc. Exista chiar si aplicatii prin care poti obtine imagini facute elementului pe care anti-radarul il detecteaza si il considera amenintator.

Cu aceste informatii la dispozitie, nu iti mai ramane decat sa te indrepti spre locul unde gasesc detectoare de radar Cobra la un pret bun si restul soferilor interesati, adica pe Internet. In magazinele online vei gasi o gama mult mai mare a acestor modele, vei avea ocazia sa le compari preturile si, in plus, poti afla despre experientele altor utilizatori. Mai jos, gasesti informatii despre doua dintre produsele cele mai populare, oferite de producatorul Cobra.

 

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Cobra XRS 9370

 

1) Cobra XRS 9370Modelul de fata poate fi considerat, fara doar si poate, drept cel mai bun detector de radar Cobra. Acesta este dotat cu numeroase facilitati, iar unul dintre avantajele cele mai  insemnate este dat de capacitatea de a capta 7 semnale radar (X, K, Super larga Ka, Ku, VG-2, Spectre 1, Spectre IV+), precum si 6 de laser (LTI 20-20, LTI, Laser Kustom 340, Laser Kustom, Stalker LIDAR, Laser Atlanta Speed Laser). Prin intermediul tehnologiilor de care dispune, acesta detecteaza modul POP al celor mai recente pistoale radar si ofera imunitate completa in cazul Spectre 1.

Itemul este prevazut cu mai multe sisteme de alarma, printre care una ce atentioneaza soferul,  atunci cand este luat in vizor de un dispozitiv care detecteaza radarele, iar o alta se declanseaza in momentul in care este supravegheat de Spectre I/IV. Totodata, un indicator de putere a semnalului permite aprecierea distantei fata de elementul amenintator. E dotat si cu un mod de lucru pentru zonele urbane, in care riscul de alarme false este mare.

Benzile pot fi recunoscute cu  usurinta, prin intermediul ecranului stralucitor, dar a carui intensitate se poate reduce, pentru a imbunatatii vizibilitatea la volan pe timp de noapte. Prin intermediul tehnologiei auto-mute, poti opri automat tonul alarmei, care poate deveni deranjanta, mai ales atunci cand porneste foarte des, cum se intampla in timpul traficului din orase.

Dispozitivul are un design compact si util, care se bucura de o portabilitate mare, si care are o greutate minuscula, de doar 134 de grame. Totodata, acesta are urmatoarele dimensiuni (105,5 x 72 x 33,8 mm). Iar daca mai ai nevoie de un motiv care sa te convinga sa investesti in acest model, afla ca pretul de achizitie este foarte convenabil, iar termenul de garantie este de 24 de luni.

 

 

 


Alte produse recomandate, momentan indisponibile

 

Cobra ESD 7570

 

2) Cobra ESD 7570In cazul in care esti in cautare de un detector radar Cobra ieftin si bun, acest model s-ar putea sa fie pe placul tau. Acesta poate detecta 4 semnale radar (X, K, Super larga Ka, Anti – Radar VG2), precum si 4 semnale laser (LTI 20-20/LTI, Laser 340 Kustom Signals Laser & Laser Kustom Signals, Stalker LIDAR, Laser Atlanta Speed Laser).

Totodata, prin intermediul tehnologiei VG-2 Alert, vei fi avertizat in momentul in care vei fi luat in vizorul unui dispozitiv care urmareste captarea detectoarelor de radar. Totodata, produsul dispune si de imunitate totala la detectia facuta prin VG-2 si Spectre I. Mai mult, se bucura de facilitatea LaserEye, care detecteaza semnalul laser la 360 de grade, oferindu-ti siguranta sporita.

Unul dintre avantajele cele mai apreciate ale acestui produs este reprezentat de libertatea pe care o are utilizatorul in ceea ce priveste alegerea modului de operare. Astfel, ai posibilitatea de a opri sistemele de alarma, care se pot declansa in mod eronat, in special in timpul in care conduci prin zonele urbane, intens populate. De asemenea, un indicator pentru puterea semnalului iti va da posibilitatea sa apreciezi distanta la care te afli fata de radar, ceea ce iti confera timp berechet de a incetini vehicului si a scapa, astfel, de o posibila amenda.

Modelul este unul portabil, avand un design compact, ce iti permite sa il stochezi in masina,  fara a iti incurca vizibilitatea asupra drumului. In plus, are in dotare si un display stralucitor, care afiseaza pictograme corespunzatoare fiecarei benzi. Raportul calitate-pret este foarte convenabil in cazul acestui produs, iar acesta vine impreuna cu un termen de garantie de 24 de luni.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status