Cel mai bun detector radar Beltronics

Am modificat articolul ultima data pe: 01.08.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune detectoare radar Beltronics

 

Ghidul cumparatorului

Atunci cand trebuie sa circulam cu automobilul pe distante foarte lungi, fiecare dintre noi incercam sa economisim timp apasand pedala de acceleratie putin peste limita legala. Desi nu incurajam incalcarea legii, cateodata circumstantele de obliga. Pentru a evita neplacerea unei amenzi de circulatie, un detector radar este de folos.

O gama apreciata de aparate de detectare a radarului este cea oferita de Beltronics. Aceasta companie a fost fondata in anul 1967, avand o lunga traditie in fabricarea detectoarelor radar, si ofera o gama completa de aparate, de la cele clasice la cele laser.

Inainte de a achizitiona un aparat detector radar Beltronics, trebuie sa aveti in vedere o serie de caracteristici, precum tehnologia utilizata, benzile de detectie, distanta de detectie si functionalitatea.

Beltronics PRO RX65i

Tehnologia utilizata: trebuie sa respecte prevederile legale. De aceea trebuie sa faceti diferenta intre un detector de radar si un aparat antiradar. Primul este legal si detecteaza prezenta radarului de la distanta, oferindu-va posibilitatea sa reduceti viteza in timp util, insa nu interfera cu functionarea radarului, iar cel de-al doilea bruiaza radarul.

Noile tipuri de radar au fost adaptate pentru a nu putea fi localizate de detectoarele clasice de radar, acest lucru realizandu-se prin modul instant on si modul POP, care nu pot fi detectate decat dupa ce au fost calibrate pe masina tinta. Detectoarele de radar digitale din noua generatie, detecteaza modul POP, astfel incat semnalizeaza prezenta radarului in timp ce acesta se afla in faza de calibrare. Din pacate, atunci atunci cand se utilizeaza in acest mod de detectie, detectoarele de radar pot da alarme false.

Un alt tip de detector radar oferit de Beltronics este cel cu laser. Desi ceva mai scump decat un model cu unde electromagnetice, acesta ofera o viteza ridicata de detectie, din toate directiile.

 

Benzile de detectie: atunci cand alegeti un detector de radar cu unde electromagnetice, trebuie sa aveti in vedere lungimile de unda pe care le poate detecta. Benzile utilizate de aparatele radar sunt X, K, Ka si Ku. Noile aparate radar functioneaza pe banda Ka, cu o lungime de unda intre 33.4 si 36.0 GHz. Aceasta nu poate fi localizata de catre detectoarele vechi, asadar daca detineti un model mai vechi, este momentul sa faceti un upgrade.

 

Distanta de detectie: variaza in functie de lungimea de unda utilizata de aparatul radar. Majoritatea detectoarelor de pe piata au o limita de detectie de 1,6 kilometri, in timp ce noile aparate radar au o raza de actiune mult mai mare, asadar detectoarele va vor anunta prea tarziu. Pentru a evita acest lucru, alegeti un detector de radar cu o distanta de detectie cat mai lunga.

 

Functionalitatea: daca doriti sa economisiti spatiu in masina, puteti sa optati pentru un aparat radar cu GPS incorporat, precum si cu avertizare vocala. De asemenea, exista detectoare cu comanda vocala, sau bluetooth. Aceste functii extra genereaza un cost suplimentar, insa pentru soferii de cursa lunga reprezinta o investitie utila.

Odata ce ati stabilit ce tip de aparat doriti sa achizitionati, este momentul sa aflati raspuns la intrebarea “unde gasesc detector radar Beltronics la un pret bun?”. Magazinele online reprezinta cea mai buna solutie la aceasta dilema, deoarece aici veti afla pareri despre cele mai bune detectoare radar Beltronics si despre modul in care acestea se comporta in trafic.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Beltronics PRO RX65i

 

1) Beltronics PRO RX65iPentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa investeasca intr-un detector de radar de ultima generatie, modelul Beltronics PRO RX65i este alegerea cea mai buna. Acesta este un detector portabil, care incorporeaza atat tehnologia undelor electromagnetice, cat si cea laser.

Produsul ofera o raza de detectie extrem de mare, oferind timpul necesar de procesare digitala a semnalului, eliminand semnalele false. Benzile de detectie suportate de acest aparat sunt X, K si Ka, asadar detecteaza cu succes frecventa utilizata de noile aparate radar.

Laserul are o lungime de unda de 904 nanometri si 33 megaherzi. Modelul este prevazut cu un ecran alfanumeric cu 280 de LED-uri, de tip Tech Display, care ofera posibilitatea de a controla nivelul de luminozitate, si este alimentat cu ajutorul bateriilor de 12V. Produsul ofera o serie de functii extra, precum alerte vocale, automute sau sensibilitate mod City.

De asemenea, acesta beneficiaza de o perioada de garantie de 24 de luni. Asadar, daca doriti sa investiti intr-un detector radar eficient, Beltronics PRO RX65i este alegerea potrivita pentru dumneavoastra.

 

button 3

 

 

 

 

Beltronics Vector 940i

 

2) Beltronics Vector 940iDaca doriti sa achizitionati un aparat de detectare radar legal, dar sunteti constransi de buget, modelul Vector 940i este un detector radar Beltronics ieftin si bun. Acesta este prevazut cu un display alfanumeric cu 280 de LED-uri de culoare rosie, cu luminozitate programabila.

Modelul utilizeaza atat detectia de tip unde electromagnetice, cat si laser, oferind o distanta de detectie marita, cu posibilitatea de selectie a benzilor, pentru prevenirea alarmelor false. Produsul functioneaza pe majoritatea frecventelor radar, inclusiv Ka si POP, utilizate de radarele performante. Acesta este alimentat de la bricheta masinii si poate fi montat pe parbriz, parasolar sau bord.

Temperatura de functionare a detectorului Beltronics Vector 940i este cuprinsa intre -20 si +60 de grade Celsius, asadar nu va fi influentat de temperaturile extreme. De asemenea, modelul va ofera posibilitatea de a alege intre patru moduri de functionare: silentios, oras, autostrada, luminos/intunecat.

Totodata, acesta este prevazut cu functiile Shadow II pentru VG-2 si sistemul avertizarilor de siguranta. In acelasi timp, daca aveti un traseu pe care il tranzitati frecvent, atunci puteti sa memorati setarile potrivite pentru acesta.

 

button 1

 

 

 

 

» Gasesti aici recomandari din anii anteriori

Alte produse recomandate, momentan indisponibile:

 

Beltronics 975R

 

Un aparat care care concureaza cu succes la titlul de cel mai bun detector radar Beltronics este modelul 975R. Acesta este un model cu montare modulara si alimentare de la mufa brichetei. Acesta utilizeaza atat detectarea cu ajutorul undelor electromagnetice, cat si cu ajutorul laserului.

Pe langa lungimile de unda clasice, X, K si Ka, acesta detecteaza lungimile de unda Ka extinsa si Ka ingusta, utilizate de noile tipuri de aparate radar. Modelul este prevazut cu moduri de functionare: silentios, oras, autostrada si luminos/intunecat.

De asemenea, acesta ofera o serie de functii suplimentare, dar extrem de folositoare pentru soferii profesionisti, precum Shadow pentru VG-2, sistem de avertizare de siguranta, functia de autotestare la alimentare si detectie instantanee a radarului/in impulsuri. Totodata, in cazul in care aveti trasee pe care le parcurgeti frecvent, aveti posibilitatea de a memora setarile preferate pentru portiunile respective de drum. In plus, acest aparat radar are un mod tutorial, pentru a invata sa il utilizati eficient. Modelul beneficiaza de o perioada de garantie de 24 de luni.

 

» Ascunde recomandarile anterioare

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status