Cel mai bun bec auto Philips

Am modificat articolul ultima data pe: 14.06.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune becuri auto Philips

 

Ghidul cumparatorului

Masina este unul din accesoriile tehnologice ale vietii de zi cu zi, care a devenit din ce in ce mai necesar in ultimul timp. Gradul de mobilitate oferit de aceasta permite atat desfasurarea activitatilor profesionale pe o raza intinsa, cat si posibilitatea evadarii in timpul liber. Ca sa poti folosi masina si in perioadele cu lumina redusa, este necesar ca farurile sa fie perfect functionale, iar daca stii ca zonele frecventate de tine au conditii de vizibilitate reduse, ar fi ideal ca becurile utilizate sa asigure o intensitate luminoasa mai mare.

Segmentul Automotive al producatorului Philips ofera o gama larga de becuri din care poti alege, tradusa prin diversitatea dimensiunilor, a culorilor disponibile si posibilitatea selectarii modelului cel mai potrivit pentru masina ta. Traditia de peste 125 de ani in acest domeniu asigura un standard de calitate superior al produselor.

Multe pareri despre cele mai bune becuri auto Philips pun accent pe compatibilitatea dintre sistemul electric al masinii, necesitatile in functie de conditiile de utilizare si preferintele personale. In cazul produselor Philips, poti accesa site-ul companiei si, dupa completarea campurilor – producatorul, modelul si anul fabricatiei masinii, poti afla care sunt variantele indicate anume pentru autoturismul tau.

Pe ambalaj, ar trebui sa poti identifica tensiunea de alimentare (de regula, bateria masinilor ofera 12V, dar exista modele ce asigura un voltaj diferit) si standardul de putere de functionare ECE (conform cu directivele Comisiei Europene). Fiecare produs in parte ar trebui sa aiba marcajul de omologare RAR si sa aiba inscrisa valoarea cantitatii de radiatie UV produsa, pentru a sti daca poate fi utilizat sau nu in cazul farurilor cu carcasa din plastic.

Atunci cand accesezi oferta magazinelor unde gasesc bec auto Philips, la un pret bun, alti soferi, vei remarca faptul ca acestea sunt distribuite pe categorii, in functie de localizarea lor: faruri de faza lunga sau scurta, proiectoare de ceata, semnalizatoare, stopuri, pozitii sau luminile de interior.

In functie de mecanismul de producere a luminii, vei remarca faptul ca exista becuri auto cu halogen, xenon sau de tip LED.

Becurile cu halogen, cele mai populare, includ filamente interne de tungsten, un gaz inert si un invelis de cuart ce asigura o durata de viata destul de mare, si pot fi utilizate pentru faruri (H4, H7), proiectoare de ceata (H7, H11) sau pentru luminile auxiliare (W5W). Diferenta dintre aceste tipuri este data de puterea acestora, exprimata in Watti, care este direct proportionala cu intensitatea luminii produse. Diferenta dintre tipul de lampa auto H4 si cea H7 este data de soclu, care in primul caz este mai mare si poate fi folosit pentru ambele faze de lumina, iar soclul de tip H7 este mai mic ca dimensiune si poate fi utilizat doar pentru un tip de faza.

Becurile xenon, ceva mai scumpe, asigura o intensitate a luminii mai mare, datorita regimului de functionare de tip High Density Discharge, asigurand o vizibilitate la drum mai buna, iar structura interna, formata din 2 electrozi de cuart, asigura un interval de luminare mai mare decat al becurilor cu halogen.

Becurile de tip LED emit un fascicul luminos destul de intens, cu un consum energetic redus si au o durata mare de functionare. In functie de modelul masinii si anul de fabricatie, insa, e posibil sa fie necesar sa modifici sistemul electric al masinii, pentru a putea aplica acest tip la nivelul farurilor.

Daca ai preferinte specifice in ceea ce priveste culoarea, vei remarca atunci cand cauti cel mai bun bec auto Pilips pentru masina ta, ca este posibil sa alegi si alte variante decat cele ce produc lumina alba. Oferta acestui producator mai include si becuri ce produc lumina albastra, galbena, violet sau verde, ce pot atrage priviri prin valoarea lor estetica.

Iata si ofertele din magazinele online care ne-au atras noua atentia. Arunca un ochi pe ele, s-ar putea sa te impresioneze!

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Philips H7 Xtreme Vision 

Becurile produse de Philips, varianta H7 Xtreme Vision sunt lampi auto cu halogen, utile pentru masinile folosite la drumuri lungi, in conditii de drum cu vizibilitate redusa. Producatorul recomanda schimbarea in tandem a celor doua becuri ale farurilor, pentru a asigura o intensitate simetrica a luminii.

Fasciculul de lumina este descris ca fiind cu 130% mai intens, fara sa compromita durata de viata – 450 de ore, la o tensiune de 13.2V, si cu o raza mai mare cu pana la 130 de metri decat in cazul celorlalte lampi auto de pe piata. Soclul este de tip H7, compatibil cu un sistem electric de 12V, comun majoritatii tipurilor de autoturisme.

Sticla de cuart UV, utilizata la nivel exterior, este rezistenta la temperaturi inalte si la vibratii, reducand riscul spargerii in timpul mersului sau in cazul unei opriri bruste. Lumina produsa este de culoare galbena, detaliu ce reduce intensitatea impactului vizual asupra partenerilor din trafic.

 

 

 

 

Philips H7 Racing Vision 

 

Philips H7 Racing Vision este un set de lampi auto, cu halogen, ce pot fi montate la nivelul farurilor frontale si asigura o buna vizibilitate la drum, inclusiv pe timp de noapte, in locatii cu lumina redusa. Intensitatea fasciculului luminos este descrisa ca fiind cu 150% mai mare decat in cazul becurilor auto standard, asigurand un contrast mai bun al structurilor existente pe sosea, de la o distanta mai mare.

Geometria cu filament de inalta precizie, presiunea ridicata a gazului inert si sticla de cuart UV asigura o rezistenta mai mare a becului la vibratiile produse in timpul mersului, iar zonele cromate, bine delimitate, faciliteaza directionarea fasciculului luminos pentru a obtine o vizibilitate buna, pe o raza mai extinsa.

Soclul becului este de tip H7, compatibil cu un sistem electric pe 12V, si poate fi utilizat pentru faza scurta sau pentru cea lunga. Lumina produsa este de culoare galben spre alb, utilizatorii descriind-o ca fiind usor mai slaba decat la variantele cu xenon.

 

 

 

 

Philips H4 Racing Vision 

 

Philips H4 Racing Vision este un bec auto Philips, ieftin si bun, ce asigura o luminozitate puternica, utila si in cazul drumurilor in conditii de noapte sau cu vreme rea. Este o lampa electrica cu halogen, cu filament optimizat si o presiune inalta a gazului inert, ce ajunge pana la 13 bari, factor ce contribuie la intensificarea luminii emise.

Sticla de cuart UV asigura o rezistenta buna la socurile mecanice si termice, rezistand la variatii mari ale temperaturii si la vibratiile produse in timpul deplasarii. Cromarea de inalta precizie contribuie la concentrarea fluxului luminos, asigurand o raza de actiune mai extinsa decat a lampilor auto similare de pe piata.

Lumina produsa este de culoare galben spre alb, cu o intensitate descrisa ca fiind cu pana la 150% mai mare decat in cazul becurilor auto asemanatoare, asigurand un bun contrast al structurilor existente la nivelul soselei si crescand sansa de a le observa de la distanta. Soclul este de tip H4 si este compatibil cu sistemele electrice ce functioneaza la 12V.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status