Cea mai buna statie radio CB President

Am modificat articolul ultima data pe: 30.07.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune statii radio CB President

 

Ghidul cumparatorului

Statiile radio CB se numara printre cele mai populare instrumente folosite de soferii de pretutindeni pentru a comunica intre ei cand se afla in trafic, intrucat cu ajutorul acestora poti transmite sau primi informatii despre evenimentele de pe sosea. Pentru a avea insa garantia ca produsul pe care ai pus ochii ofera performantele dorite, mai ales ca pe piata exista numeroase modele, indreapta-te catre un producator cunoscut, precum President, si respecta parametrii de selectie principali.

Numele “President” este strans legat de lumea statiilor radio CB, compania luand nastere in 1978, adica exact in perioada in care dispozitivele au inceput sa se raspandeasca in intreaga lume. Avand in vedere ca acestea s-au dovedit foarte utile atat pentru reducerea monotoniei soferilor nevoiti sa parcurga distante lungi, cat si in transmiterea si receptarea informatiilor din trafic, President a decis sa puna la dispozitia utilizatorilor produse care se caracterizeaza prin usurinta la utilizare, performanta, siguranta si fiabilitate.

Statiile radio CB de la President pot fi categorisite astfel: mobile si portabile. Pe cele dintai le intalnesti instalate in majoritatea masinilor si vin alimentate la 12 – 13.2 V. Totusi, pe piata vei gasi si dispozitive care dispun de dual voltaj (12V/24V), ceea ce inseamna ca pot fi montate atat in camion, cat si-n autoturism, fara sa existe riscul de deteriorare al statiei in momentul in care este cuplata la o valoare mai mare.

Modelele portabile au forma unui celular si nu sunt destinate doar utilizarii in autoturism, deci vei afla despre necazurile din trafic chiar si atunci cand esti nevoit sa opresti ca sa intri intr-un magazin. Functioneaza pe baza de baterii, insa pot fi alimentate si la priza masinii cu ajutorul unui adaptor.

Totusi, un astfel de aparat trebuie ales si in baza caracteristicilor tehnice. Astfel, statiile radio CB President pot fi entry-level sau premium. Desi ambele pun la dispozitia soferilor 40 de canale si opereaza in acelasi interval de frecventa (26 – 27 MHz), dispozitivele profesionale pot oferi mai multe benzi de emisie: AM/FM/USB/LSB, fiind recomandate atat conducatorilor auto, cat si radioamatorilor.

In plus, se bucura de functii suplimentare, ca: Roger Beep (face diferenta dintre sfarsitul convorbirii si o intrerupere accidentala) sau Mic Gain (ajusteaza sensibilitatea microfonului), motiv pentru care sunt recomandate de numeroase pareri despre cele mai bune statii radio CB President.

“Unde gasesc statii radio CB President la un pret bun?” este o intrebare ce-si va gasi negresit raspunsul in magazinele online.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

President Jackson II 

 

Cea mai buna statie radio CB President va oferi intotdeauna o receptie foarte buna si va putea fi folosita atat de profesionisti, cat si de utilizatorii obisnuiti.

Un astfel de model este si President Jackson II, care se inscrie in categoria produselor premium, din moment ce prezinta 4 benzi de emisie-receptie: AM/FM/USB/LSB , iar gama de frecvente (26.965 – 27. 450 MHz) poate fi impartita in 40 de canale.

Totodata, dispozitivul respecta legislatia in vigoare din Romania armonizata la normele europene, caci are o putere de 4 W, si se bucura de functii multiple ca Vu-Meter – afiseaza puterea semnalului de emisie-receptie; Standing Wave Radio – regleaza instantaneu antena; Mic Gain – transmite mesaje la microfon fara a-l apropia de gura; Roger Beep – te anunta cand s-a incheiat transmisia etc. si filtre de deparazitare: ANL/NB sau NB/ANL/HICUT – reduc zgomotul de fond cu pana la 95%, aspecte care contribuie la o comunicare rapida si accesibila cu alti soferi.

 

 

 

 

 

President Harry III 

 

Pentru a evita blocajele in trafic si a-ti fi mai usor sa alegi rutele ocolitoare, te poti increde in President Harry III. Este o statie radio CB care face trecerea cu succes de la gama entry level la cea superioara, avand in vedere ca este un model cu dual voltaj si pune la dispozitia soferilor un numar de 40 de canale, schimbarea tipului de modulatie AM/FM putandu-se face cu ajutorul comutatorului din dotare.

Mai mult decat atat, modelul este livrat cu o paleta larga de optiuni, dintre care amintim: VOX-ul (mesajul poate fi emis fara apasarea PTT), filtrele de deparazitare (ANL, NB, Hi-Cut – reduc sunetele de fundal) si Rf Gain (ajusteaza sensibilitatea receptiei antenei).

Receptia buna se datoreaza si Squelch-ului inclus, care este automat si manual deopotriva, ceea ce inseamna ca vei putea filtra doar semnalele puternice atat in timpul condusului, cat si in momentul in care masina ta se afla pe avarii.

 

 

 

 

 

President Teddy 

 

Cei care cauta o statie radio CB President ieftina si buna, se pot opri asupra acestui produs, caci cu siguranta nu vor fi dezamagiti. Este un model entry-level, ceea ce inseamna ca ofera doar functiile de baza, deci este special conceput pentru utilizatorii amatori in opinia carora mai multe optiuni ar insemna doar batai de cap.

Drept urmare, acesta este alcatuit dintr-un panou frontal, care include un display dreptunghiular incadrat de 5 butoane, printre care se numara si cel de urgenta (9/19), si un comutator, fiind foarte usor de utilizat si garantand ca vei putea obtine informatii despre destinatie, drumuri blocate sau ca vei putea cere ajutorul in timp util. Numara 40 de canale si este conceput cu ambele modulatii AM/FM.

Avantajul major al produsului consta in prezenta ASC-ului (Automatic Squelch Control), la care s-a adaugat si controlul manual, astfel incat vei putea alege varianta care se potriveste cel mai bine situatiei tale.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status