Cea mai buna baterie auto Rombat

Am modificat articolul ultima data pe: 19.10.17

 

Cum aleg cele mai bune baterii auto de la Rombat

 

Indiferent cat de buna, de noua sau de bine echipata este masina ta, o baterie de calitate este cea care iti garanteaza ca ea va porni la prima cheie, fie iarna sau vara. Cum masinile noi – si bateriile auto noi – au prostul obicei de a ceda brusc, consideram ca e important sa stii ca durata de viata este de 2-3 ani, dupa care trebuie sa iei in calcul varianta de a o schimba pe cea veche cu una noua. Alegerea marcii potrivite nu e mereu simpla, recomandarea noastra orientandu-se de data aceasta catre o baterie Rombat.

baterie-auto-rombat-task

Infiintata in anul 1980, la Bistrita, firma Rombat este din 1996 singurul furnizor de baterii pentru Dacia Pitesti, intre timp devenind furnizor pentru Renault, Peugeot Slovacia si Nissan Rusia. Producatorul iti pune la dispozitie o gama variata de baterii pentru diverse tipuri de vehicule, de la motociclete la camioane si tractoare.

Dupa cum e de asteptat, cele mai multe pareri despre cele mai bune baterii auto Rombat sustin ca esentiala este compatibilitatea produsului cu autovehiculul. Aceasta poate fi verificata inclusiv cu ajutorul website-ului producatorului, care ofera informatii detaliate despre modelul pe care ar trebui sa il achizitionezi, in functie de marca masinii, modelul si anul de fabricatie al acestuia.

Capacitatea bateriei pe care o vei alege depinde de alternatorul masinii pe care o ai, valoarea fiind inscrisa in manualul vehiculului si pe acumulatorul vechi. O capacitate prea mica nu iti va porni masina, in schimb o capacitate cu maximum 30% mai mare iti va garanta performante optime.

Curentul de pornire la rece depinde de tipul de combustibil si de capacitatea cilindrica a motorului. Motoarele Diesel au nevoie de un curent de pornire mai mare decat cele pe benzina, astfel incat necesita baterii de minim 750 A, prin comparatie cu cele de 390 – 580 A, suficiente pentru cele din a doua categorie.

 

Daca doresti sa stii unde gasesc baterii auto Rombat, la un pret bun, alti cumparatori, iti recomandam sa consulti oferta magazinelor online. Ele te asteapta cu surprize placute, iar siguranta cumparaturilor tale este garantata. Iata cateva dintre cele mai bine vandute produse din oferta Rombat.

 

 

Modele recomandate in 2017

 

 

Rombat Premier 75Ah

1-rombat-premier-75ahCea mai buna baterie auto Rombat, daca este sa ne luam exclusiv dupa cifrele de vanzari, este produsul Premier 75Ah. Capacitatea de 75 Ah ii confera o autonomie de aproximativ 7 ore in cazul in care e conectata la un consumator de 10A. Curentul de pornire de 750A o face adecvata masinilor Diesel. Fiind considerata varf de gama al producatorului, orice baterie auto Rombat Premier este dotata cu autointretinere. Acumulatorul ofera un curent de pornire cu pana la 30% mai mare fata de clasa inferioara, Rombat Cyclon. Daca doresti sa instalezi un consumator suplimentar, de tipul lazii frigorifice, aceasta este cea mai buna alegere, produsul suportand mai multe cicluri de incarcare-descarcare decat altele din aceeasi categorie.  Garantia de 36 de luni sta marturie a unei durate de viata prelungite a dispozitivului, el fiind considerat solutia ideala pentru orice tip de masina.

 

button 2

 

 

 

Rombat Premier 80Ah

 

2-rombat-premier-80ahUn model de baterie auto Rombat 80 Ah, la un pret convenabil, este Rombat Premier 80Ah. Facand parte din gama de top a producatorului, podusul respecta absolut toate standardele internationale in acest domeniu. Fiind o baterie cu autointretinere, este suficient sa o montezi pe masina si nu vei mai avea nici un fel de bataie de cap cu ea. Tehnologia super calciu asigura un curent de pornire cu pana la 30% mai mare decat clasa imediat inferioara. Sistemul de evacuare a gazelor acide face ca utilizarea sa fie perfect sigura. Starea bateriei poate fi verificata periodic cu ajutorul a ceea ce producatorul numeste «ochi magic» – astfel nu te vei trezi niciodata ca masina pur si simplu nu mai porneste. Garantia oferita de producator pentru acest model este de 36 de luni. Din punctul de vedere al parametrilor de functionare, avem de-a face cu o baterie cu o capacitate de 80 Ah, un curent de pornire de 580 A si dimensiuni de 315 x 175 x 175 mm.

 

button 2

 

 

 

Rombat Premier 65Ah

 

3-rombat-premier-65ahO baterie auto Rombat premier 65ah, ieftina si buna, pe care ti-o propunem azi este de asemenea parte a gamei Premier. Parametrii tehnici pe care ii detine sunt: capacitate de 65 Ah, curent de pornire de 640A, borne normale si dimensiuni de 242 x 175 x 190 mm. Facand parte din categoria celor mai bune baterii ale producatorului, modelul este ambalat intr-o carcasa silver, avand o garantie de 3 ani. Fiind cea mai apreciata oferta calitativa Rombat, dispozitivul e dotat cu capace duplex cu indicator de stare si arestor de flacara; arestorul permite evacuarea gazelor acide din baterie, protejand-o pe aceasta. Capacele cu dopuri de tip Push ii garanteaza etansarea totala si inlatura orice risc de accidente. Datorita faptului ca suporta un numar mare de cicluri de incarcare – descarcare succesive, durata de viata este mai mare decat a altor produse din aceeasi gama.

 

button 2

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...