Cea mai buna baterie auto ieftina

Am modificat articolul ultima data pe: 26.10.20

 

Cum aleg cele mai bune baterii auto ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Cand ai nevoie de cateva pareri despre cele mai bune baterii auto ieftine, e clar ca pleci la cumparaturi cu un buget de achizitie indeajuns de limitat. Totusi, noi iti spunem ca “ieftin” nu se traduce neaparat ca “performanta indoielnica” si ai sanse de a gasi cateva oferte suficient de economice, mai ales daca le comanzi de pe Internet. Citeste si urmatoarele randuri, pentru a cunoaste reperele de selectie:

baterie-auto

Vei gasi in cartea tehnica a autoturismului principalele date pe care trebuie sa le consideri cand cauti un acumulator nou: voltajul(12V pentru autoturisme), capacitatea(indicata in amperi ora – Ah), curentul de pornire(in amperi) si sistemul de montare. Ai de ales variante cu electrolit, iar vestea buna e ca se comercializeaza ieftin, dar trebuie sa te interesezi si de conditiile minime de mentenanta, inainte de a lua o decizie categorica.

In privinta structurii si materielelor, recomandam piesele robuste, bine etansate, fara risc de scurgeri de electrolit, din metal expandat. Capacul trebuie sa fie dublu si configurat in schema “labirint”, astfel incat lichidul din interior sa nu se poate infiltra in exterior prin dreptul acestuia. Alege modele asigurate la scurtcircuit prin tampoane de izolare, frecvent fabricate din polietilena. Stim ca exista variante de 24V si 12V, dar primele se intrebuinteaza pe masini de gabarit mare, si nicidecum nu vor incapea intr-un autovehicul conventional. Desi perioada de inlocuire ar trebui sa fie cam 4 ani, sa nu fii surprins daca un model foarte ieftin te lasa dupa doar 2 ani. De aceea fii atent sa alegi numai produse cu garantie de conformitate, unde iti sunt asigurati minim cei 2 ani standard.

Pentru automobilistii dornici sa determine unde gasesc baterie auto ieftina, la un pret bun, am analizat ofertele si am selectat toate produsele din urmatoarea lista, avand un barem maxim de pret de 60-70 de euro.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Macht Klasse Batterien 75Ah

 

1-macht-75ah-12vTindem sa consideram ca cea mai buna baterie auto ieftina, in limita bugetului stabilit, este acest model propus de Macht. Este varianta clasica, ce are un voltaj de 12V si se recomanda pe orice autoturism compatibil. Pentru asta mentionam un sistem de fixare normala, polaritatea plus/minus si o capacitate de 75Ah.

Desi are curent de pornire destul de mare, de 680A, acumulatorul se recomanda cu predilectie pe autovehicule mai vechi, unde nu sunt integrati foarte multi consumatori electrici. Conform spuselor producatorului, piesa are o structura durabila, iar aspectul este confirmat si de utilizatorii care si-au spus parerea.

Produsul este bine etansat cu ajutorul unui capac cu structura labirint, dublu, care stopeaza orice eventuala scurgere a electrolitului din interior. Constructia fiabila este confirmata nu numai de separatorii plastici ce impiedica scurtcircuitul, ci si prin faptul ca se specifica 0 conditii de mentenanta. Fireasca este si garantia 2 ani.

 

button 1

 

 

 

 

Varta Black 56AH 556400048 C14

 

2-varta-black-56ah-556400048-c14Soferii interesati de baterii auto Varta ieftine pot lua ca exemplu acest model care a primit nenumarate laude de la majoritatea utilizatorilor. Atat impresiile cumparatorilor, cat si capabilitatile tehnice mentionate ne-au determinat sa ii oferim si recomandarea noastra.

Este un acumulator de capacitate mica spre moderata, de 56Ah, ofera curent de pornire de 480A si are tensiune conventionala, de 12V. Bineinteles, date fiind aceste coordonate, putem intui pe ce masini se fixeaza eficient: autoturisme lipsite de consumatori de energie electrica in exces. E cazul automobilelor mai vechi, iar daca o permite si cartea masinii, nu mai trebuie sa eziti.

Este fabricata cu o grila robusta si bine inchisa pentru prevenirea scurgerilor. Conform testelor, ofera rezistenta avansata la coroziune, dar nu prezinta un indicator de incarcare, ce s-ar dovedi util cand exista riscul epuizarii de energie pe timp de iarna. La pretul atat de scazut, inlocuirea se va face dupa 2 ani.

 

button 1

 

 

 

 

Energizer 56AH 5564000486752

 

3-energizer-56ah-5564000486752Iata o baterie auto ieftina si buna, propusa de Energizer si insotita de o garantie de 30 de luni. La pretul acesta, garantia mai extinsa iti poate indica destul de corect perioada de inlocuire. Totusi, nu trebuie sa ignoram calitatile ofertei respective: 12V, capacitate de 56Ah si curent de pornire de 480A.

E firesc ca, fiind un acumulator ieftin, sa se instaleze numai pe masini ceva mai vechi. Nu o recomandam cand ai deja multi consumatori electrici sau sistem de climatizare complex. Este o piesa cu polaritate normala, ce se va integra rapid si usor in locasul compatibil.

Datorita structurii Power Frame si capacului bine etansat, nu va necesita completarea de electrolit si deci nici intretinere, pana in momentul in care, inevitabil, va trebui schimbata. Pentru depozitare cat mai eficienta si portabilitate, se transporta fara probleme pe baza manerului inserat.

 

button 1

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status