Cea mai buna baterie auto de 75 Ah

Am modificat articolul ultima data pe: 24.09.20

 

Cum aleg cele mai bune baterii auto de 75 Ah

 

Ghidul cumparatorului

Masina ta are nevoie de o noua baterie, iar specificatiile tehnice spun ca iti trebuie un produs de 75 Ah. Dar cum il alegi, si unde gasesc baterie auto 75 Ah, la un pret bun, alti cumparatori? La aceste intrebari iti raspundem in ghidul urmator.

Atunci cand achizitionezi un acumulator auto de 75 Ah –  sau de orice alt amperaj mentionat in cartea masinii – primul lucru la care trebuie sa fii atent sunt dimensiunile piesei. Daca ea depaseste fie si cu un singur milimetru dimensiunea spatiului special rezervat sub capota, achizitia ta se va dovedi inutila. Asadar, ai grija la acest aspect legat de compatibilitate.

Numeroase pareri despre cele mai bune baterii auto de 75 Ah sustin ca un alt aspect la care sa fii atent este curentul de pornire la rece. O masina diesel are nevoie de o valoare de minim 750 A, in timp ce un model alimentat cu benzina functioneaza bine cu piese de 390 – 580 A, in functie de capacitatea cilindrica.

Polaritatea iti indica pozitionarea bornelor. Polaritatea normala, cea furnizata de producatorii europeni,  este pozitiv – dreapta. Daca ai o masina japoneza, insa, e posibil sa ai nevoie de o piesa cu polaritate inversa, pozitiv – stanga.

Tensiunea acumulatorului este de cele mai multe ori 12V. Daca detii un SUV, insa, este posibil sa ai nevoie de o tensiune superioara. Bateriile de 24 V sunt mai scumpe si mai dificil de gasit.

Daca nu stii de unde sa cumperi un produs bun, la un pret avantajos, te invitam sa studiezi selectia noastra de articole din aceasta categorie, disponibile in magazinele online. Costul de achizitie al acestora este de cele mai multe ori mai convenabil decat cel asociat magazinelor fizice, iar conditiile de garantie sau returnare sunt similare sau chiar mai satisfacatoare. Iata in continuare cateva exemple care te vor convinge.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Tudor High-Tech

 

Cea mai buna baterie auto de 75 Ah, pe care o poti achizitiona la un pret extrem de avantajos pentru parametrii pe care ii ofera, este modelul Tudor TA754. Functionand la o tensiune de 12 V, acumulatorul este ideal pentru autoturisme.

Durata de viata a piesei este mai lunga decat a altor produse din aceeasi categorie, ea garantand o putere de pornire mare, cu un amperaj de 630 A, in orice conditii meteo. Prin urmare, indiferent de vreme, masina ta va porni la cheie. In plus, echipamentul poate fi montat atat pe masinile alimentate cu benzina, cat si pe motoarele Diesel.

Echiparea superioara face ca bateria sa fie adecvata in orice tip de temperaturi extreme. Ea reprezinta o varianta optima pentru persoanele care conduc zilnic intr-un trafic urban aglomerat. Tehnologia Ex-Met cu calciu nu necesita nici un fel de intretinere suplimentara, iar sistemul labirint patentat previne scurgerile de acid.

 

 

 

 

 

Macht 75

 

O baterie auto 75 Ah, ieftina si buna, este modelul Macht 75, pe care ti-l propunem pentru tehnologia Ca – Ca, metal expandat. Datorita acesteia, acumulatorul nu are nevoie de nici un fel de manopere de intretinere.

Capacul dublu cu sistem labirint este eficient in prevenirea scurgerilor de electrolit si, de asemenea, asigura condensarea vaporilor de acid in celule. Separatorii de polietilena din structura piesei impiedica scurtcircuitarea.

Oferind un curent de pornire de 680 A, acumulatorul poate fi montat si pe masinile alimentate cu benzina, si pe cele Diesel. Tensiunea de 12 V este compatibila cu orice model de masina si cu peste 90% dintre accesoriile care se pot conecta la bricheta auto.

Polaritatea normala o face de asemenea compatibila cu bornele unei vaste majoritati a masinilor de pe piata. O consideram o varianta care merita luata in calcul de orice posesor de autoturisme compatibile cu specificatiile tehnice ale produsului pe care ti l-am prezentat.

 

 

 

 

 

Rombat Premier

 

Rombat este unul dintre cei mai apreciati producatori de baterii, iar Premier este varful de gama al acestuia, prin urmare consideram ca investitia in acest produs merita fiecare banut. Produsul este un acumulator cu autointretinere si tehnologie super calciu; curentul de pornire oferit e cu 30% mai mare decat cel al pieselor similare ale altor producatori.

Un alt mare plus al produsului este ca suporta extrem de bine consumatori suplimentari, de tipul lazii frigorifice, tolerand foarte bine ciclurile de incarcare – descarcare.nSistemul de evacuare a gazelor acide este in concordanta cu standardele internationale in domeniu. Vizorul special iti ofera sansa de a verifica oricand starea bateriei.

Curentul de pornire de 750 A o face perfecta pentru masinile Diesel sau pentru vehiculele de dimensiuni mari. Polaritatea normala nu ridica nici un fel de probleme autoturismelor pe care poate fi montata. Asadar, daca esti in cautarea unei baterii noi, cu o durata de viata lunga, atestata de garantia de 36 de luni pe care o ofera producatorul, Rombat Premier este alegerea potrivita pentru tine.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status