Cel mai bun incarcator auto Samsung micro-usb

Am modificat articolul ultima data pe: 10.07.20

 

Cum aleg cele mai bune incarcatoare auto Samsung micro-USB

 

Ghidul cumparatorului

Vorbesti mult la telefon? – Atunci durata de viata a bateriei este redusa, ceea ce inseamna ca ai nevoie de un incarcator auto Samsung micro-USB. Acesta te ajuta sa mentii smartphone-ul in stare de functionare, chiar atunci cand te afli la volan. Fiind un produs electronic, alegerea unui astfel de dispozitiv poate fi complicata, daca nu cunosti cateva informatii. De aceea ar fi bine sa citesti cateva minute ghidul de mai jos, inainte de a te hotari asupra unui model.Compania are sediul principal la Seul si a luat nastere din initiativa lui Lee Byung-Chul, in urma cu 80 de ani. Primul produs realizat in cadrul aceste fabrici a fost un televizor. Ulterior, brandul a inceput sa se dezvolte si sa devina un rival de temut pentru celelalte companii din domeniul electronicelor si electrocasnicelor. In momentul de fata, cei de la Samsung produc atat dispozitive utile pentru locuinta si diverse gadgeturi, cat si accesoriile necesare acestora.

Inainte de a alege un astfel de dispozitiv, este bine sa verifici compatibilitatea acestuia.

Daca device-urile utilizate nu sunt oferite doar de acest brand, in gama oferita de cei de la Samsung vei intalni incarcatoare universale. Ele pot fi utilizate si pentru dispozitivele altor marci, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa cumperi mai multe incarcatoare  (EP-LN915U, ECB-DU4EBE sunt doar cateva exemple de acest gen).

Conform parerilor despre cele mai bune incarcatoare auto Samsung, micro-usb, variantele care pun la dispozitia utilizatorului doua porturi sunt mai utile, comparativ cu cele care au un singur port. Modelele mentionate iti permit sa incarci in acelasi timp telefonul si tableta, de aceea nu va fi o problema daca bateria acestora se va termina concomitent(ECB-DU5ABE, EP-LN915U).

Pe de alta parte, daca esti multumita de calitatea oferita de Samsung si ai ales atat tableta, cat si telefonul de la acest brand, te poti indrepta catre un model compatibil cu toata gama de device-uri ale marcii (EP-LN915UBEGWW, EP-LN930BBEGWW).

Viteza de incarcare mai este influentata de amperajul produsului electronic. Valorile indicate pentru un timp de energizare mai scurt sunt 2A, respectiv 2000mh/A. Daca alegi un produs cu un amperaj mai mic, va trebui sa tii telefonul mai mult timp la incarcat, deoarece procesul de umplere a bateriei este mai lent.

Timpul de incarcare poate fi redus si datorita unor tehnologii dezvoltate de catre producator. Asadar, putem intalni dispozitive fast chargers, adaptive fast chargers sau normale.

Cele din prima categorie finalizeaza un proces de umplere a bateriei in aproximativ o ora jumatate (Mini Fast Charger). Daca in manualul de functionare al device-ului pe care urmeaza sa il alimentezi nu sunt specificate detalii cu privire la dispozitivele de incarcare, este recomandat sa optezi pentru un produs “adaptive fast chargers“. Un astfel de produs se va adapta nevoilor bateriei si nu va deteriora functionarea acesteia (EB-LN915U).

Incarcatoarele normale asigura un proces de energizare mai lent (peste 2 ore), ceea ce poate fi deranjant mai ales pentru persoanele care sunt dependente de gadgeturi (Incarcator auto Samsung, 0.7A).

Atunci cand  alegi un incarcator din oferta celor de la Samsung, este bine sa analizezi si particularitatiile acestuia.

Unele modele pot avea si un led luminos. Acesta indica cand procesul de incarcare este finalizat, astfel incat nu vei tine dispozitivul mai mult decat este necesar. Firul incarcatorului poate fi drept (este mai rigid, dar se poate schimba in cazul deteriorarii) sau spiralat (lungimea poate varia, insa in cazul deteriorarii, nu se poate inlocui).

Acum, la final, iti spunem ca si pe internet poti gasi un incarcator auto Samsung micro-usb la un pret bun, de aceea nu va mai fi necesar sa umbli prin magazinele de specialitate.

 

 

Modele recomandate 2020

 

 

Samsung Fast Charge

 

Acest incarcator iti poate fi util atunci cand te afli in masina si telefonul tau nu mai are baterie. Produsul are un amperaj de 2000m/Ah, iar datorita faptului ca dispune de tehnologia “Fast Charge”, procesul de energizare a bateriei nu va dura mai mult de o ora si jumatate.

Modelul adus in discutie are doua orificii, de aceea vei putea sa incarci in acelasi timp doua device-uri cu mufa USB. Plus ca, nu este necesar sa verifici compatibilitatea, deoarece modelul este unul universal. Firul incarcatorului este detasabil, inseamna ca il poti utiliza atat pentru transferul de date dintre telefon si laptop, cat si pentru incarcare.

Acesta are o lungime de 1,5m, pentru a iti permite sa folosesti dispozitivul chiar si atunci cand are loc procesul de umplere a bateriei. Insa este bine sa stii ca nu este indicat sa faci acest lucru, deoarece durata de viata a acesteia se diminueaza.

 

button 2

 

 

 

 

Samsung MicroUSB 2A

 

 

Iti doresti ca procesul de energizare a bateriei sa fie cat mai scurt?- Atunci alege acest model de adaptor de 2A, chiar daca nu esti convins ca dispozitivul tau permite bateriei sa se incarce rapid. Modelul adus in discutie isi adapteaza viteza de incarcare in functie de nevoile device-ului, astfel incat bateria sa nu aiba de suferit.

Produsul este unul universal, de aceea il vei putea folosi la orice gadget cu mufa USB, indiferent de marca acestuia. Firul este detasabil de adaptor, ceea ce inseamna ca il vei putea schimba, daca se deterioreaza din cauza utilizarilor repetate.

De asemenea, cu ajutorul lui vei putea realiza conexiunea dintre telefon si laptop, pentru a transfera diverse fisiere. Avand in vedere ca modelul are un singur port, nu este o alegere inspirata pentru cei care folosesc mai multe gadgeturi care au aceeasi modalitate de incarcare, deoarece nu poti realiza procesul de energizare a bateriei in acelasi timp.

 

button 2

 

 

 

 

Samsung MicroUSB Black

 

Daca device-urile tale nu apartin aceluiasi brand, atunci incarcatorul auto Samsung micro usb (ieftin si bun) este o alegere inspirata. Dispozitivul este unul universal si iti permite sa incarci orice gadget cu mufa USB, indiferent de marca acestuia.

Produsul are un amperaj de 0.7A si nu dispune de nici o tehnologie de incarcare rapida, ceea ce inseamna ca procesul de energizare va dura mai mult de doua ore. Firul nu este unul detasabil, ci este spiralat, de aceea va avea o rezistenta mai mare. Lungimea acestuia nu este standard, deoarece variaza in functie de cat de tare il intinzi.

Avand in vedere ca nu il poti indeparta de adaptor, cablul nu poate fi utilizat si pentru transfer de date. Daca obisnuiesti sa utilizezi si un alt device in afara de telefon, nu este indicat sa achizitionezi acest produs, deoarece dispune de un singur orificiu de incarcare.

 

button 2

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status