Cel mai bun incarcator auto mini USB

Am modificat articolul ultima data pe: 11.07.20

 

Cum aleg cele mai bune incarcatoare auto mini USB

 

Ghidul cumparatorului

Telefonul a devenit un obiect de care nu ne putem desparti. Fie ca vorbim la telefon sau accesam internetul, bateria dispozitivului se consuma. De aceea, daca esti mai mereu pe drumuri cu masina, nu trebuie sa iti lipseasca din torpedou un incarcator auto mini USB. Ghidul cumparatorului are drept scop explicarea principalelor specificatii tehnice si caracteristicile acestui tip de produs, pentru a stii sa identifici cel mai potrivit dispozitiv pentru nevoile tale.O  caracteristica importanta este amperajul, acesta indica rapiditatea cu care dispozitivul se va incarca.

Multe pareri despre cele mai bune incarcatoare auto mini USB, ale specialistilor, vor spune ca dispozitivele de 2A (2000 mAh) sunt cele mai indicate, deoarece realizeaza un echilibru intre timpul de incarcare si intensitatea curentului electric. Daca optezi pentru un incarcator care are un amperaj mai mic de aceasta valoare, durata incarcarii va fi mai mare. Acest lucru, in timp, poate dauna gadgetului.

In ceea ce priveste voltajul, majoritatea incarcatoarelor sunt concepute sa aiba tensiunea curentului electric de 5V. Insa pentru a te asigura ca aceasta putere este potrivita pentru telefonul sau tableta ta, inainte de a achizitiona un incarcator auto este bine sa verifici specificatiile bateriei in acest sens.

Un alt aspect important pentru cei mai multi dintre utilizatori este numarul de porturi al incarcatorului.

Pentru persoanele care utilizeaza doar smartphone-ul poate fi util un incarcator cu un singur port. Dar daca obisnuiesti sa ai si tableta in permanenta cu tine, va trebui sa alegi un model care are cel putin doua iesiri, pentru ca se poate intampla frecvent ca tableta sa se descarce in acelasi timp cu telefonul. Totusi, pentru a te asigura ca ai mereu un loc unde sa incarci dispozitivele multimedia, ai putea merge pe principiul cu cat mai multe porturi USB, cu atat mai bine!

In momentul achizitiei, incarcatorul trebuie sa fie compatibil cu gadgetul. Insa din 2009 s-a introdus un model universal pe baza de port USB, fiind folosit de majoritatea telefoanelor si a tabletelor. De aceea, nu mai este necesar sa analizezi acest aspect.

Datorita faptului ca producatorii de incarcatoare au cautat in permanenta solutii de reducere a timpului de incarcare, in momentul de fata dispozitivele se pot imparti in cele “fast chargers” si cele normale.

Daca optezi pentru un produs care beneficiaza de tehnologia mentionata mai sus, timpul de incarcare dureaza cel mult o ora jumatate. Cele normale realizeaza un proces de incarcare complet in 2 ore si ceva.

Acum, la final, probabil te intrebi unde poti gasi “incarcator auto mini USB, la un pret bun?” Iti spunem noi, in magazinele online! Asa ca, inainte de a pleca spre magazinele de specialitate, analizeaza oferta de pe internet.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Samsung micro USB

 

Daca obisnuiesti sa stai la volan in cea mai mare parte a zilei, achizitioneaza acest incarcator universal. Fiind un model adaptabil, nu va trebui sa te ingrijorezi ca nu exista compatibilitate intre telefon/tableta si incarcator. Deoarece are doar un singur port, vei putea sa umpli bateria doar unui dispozitiv. Acest lucru este un dezavantaj in cazul in care utilizezi si tableta si telefonul, deoarece va trebui sa le incarci pe rand.

Pentru ca produsul are capacitate 2A si dispune de tehnologia fast charging, reincarcarea bateriei dureaza aproximativ o ora. Lungimea cablului de 1.5m iti permite sa ai suficienta libertate de miscare, daca este absolut necesar sa utilizezi telefonul in timpul incarcarii. Acest lucru nu este indicat, deoarece poate duce la deteriorarea bateriei.

Intrucat cablul incarcatorului are intrare si  iesire pe baza de USB, inseamna ca il vei putea schimba cu usurinta, daca se va strica in urma utilizarilor repetate.

 

 

 

 

 

Samsung microUSB 5V

 

Iata un produs care iti poate fi de ajutor, atunci cand te afli in masina si bateria telefonului se epuizeaza, deoarece poti incarca smartphone-ul cu acest dispozitiv. Avand doar un singur port, nu vei putea sa umpli bateria tabletei in acelasi timp cu cea a telefonului, acest lucru fiind un dezavantaj pentru persoanele care obisnuiesc sa foloseasca ambele gadgeturi.

Interfata de iesire este pe baza de USB, ceea ce inseamna ca, in momentul achizitiei, nu va trebui sa mai verifici compatibilitatea dintre dispozitivul incarcat si incarcator. Firul produsului este spiralat, iar acest lucru iti va oferi o durabilitate mai mare, pentru ca nu este la fel de rigid ca cel drept. Interfata de intrare este in continuarea incarcatorului de retea, insemnand ca, in cazul in care firul se va deteriora, nu il vei putea schimba cu altul.

Acest incarcator auto mini USB (ieftin si bun) are  un amperaj de 700mAh, astfel procesul de umplere a bateriei va fi mai lent (cel putin 3 ore).

 

 

 

 

 

Belkin F8M711BT04-BLK

 

Produsul acesta iti poate fi de un real folos, atunci cand doresti sa incarci tableta sau telefonul, deoarece portul este unul universal si nu va trebui sa schimbi incarcatorul de cate ori achizitionezi un alt device. Firul are interfata de iesire si cea de intrare pe baza de USB, deci poti folosi firul de la incarcator si pentru transfer de date intre dispozitivul incarcat si laptop.

Pentru a sti cu exactitate cand s-a terminat procesul de umplere a bateriei, dispozitivul prezinta un led. Acesta iti va fi de ajutor, deoarece vei deconecta device-ul exact la timp si astfel nu vei diminua durata de viata a bateriei. Totusi dispozitivul are doar 1A, fiind un dezavantaj deoarece intregul proces de incarcare va dura mai mult.

Produsul este recomandat pentru incarcarea unui singur device, deoarece are un singur port. Lungimea cablului este de 1,2m, astfel vei putea utiliza fara nici o problema telefonul sau tableta, atunci cand sunt la incarcat, deoarece firul iti ofera suficienta mobilitate.

 

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status