Cel mai bun incalzitor de ceara traditionala cu sita

 

Cum aleg cele mai bune incalzitoare de ceara traditionala cu sita

 

Orice femeie, cel putin o data in viata, s-a intrebat care e cea mai eficienta metoda de indepartare a parului de pe corp. De cele mai multe ori, utilizarea cerii traditionale e raspunsul care survine cel mai repede, datorita efectelor indelungate. Daca esti destul de curajoasa, te poti  ocupa singura de asta, intrucat tot ce iti trebuie e un incalzitor, eventual unul cu sita, pentru refolosirea cerii.

In cazul in care te-ai hotarat pentru o investitie, insa inca nu iti e clar de ce este atat de avantajos un dispozitiv cu filtrare, poti consulta cateva pareri despre cele mai bune incalzitoare de ceara traditionala, cu sita, pe care ti le punem la dispozitie.

In primul rand, aparatul te va scapa de investitii suplimentare, intrucat ceara topita si deja utilizata va putea fi strecurata prin orificiile unei site metalice. In felul acesta, firele de par vor fi indepartate, iar tu vei putea reutiliza, cel putin o data, cantitatea ramasa. Apoi, nu trebuie pierduta din vedere nici componenta igienica, apreciata de orice utilizatoare casnica, care prefera sa cumpere mai rar ceara, dar nici nu doreste sa riste sanatatea pielii.

Aparatele pentru topit pot avea o singura cuva sau doua, ultimele fiind foarte practice pentru utilizarea la salon. De asemenea, vor incorpora cuve pentru lichefierea blocului de ceara, pe care o poti incalzi chiar la temperatura recomandata, iar asta multumita termostatului incorporat.

Ultimul aspect pe care trebuie sa-l verifici, in timpul unei achizitii, este capacitatea cuvei. Daca vrei sa folosesti dispozitivul acasa, iti va fi suficient un model ce poate incalzi 200-300 grame deodata. Insa, pentru utilizare profesionala, la salon, iti sugeram sa optezi pentru un aparat cu cuva de 500 – 800 g si chiar mai mult, daca e un model dublu.

Esti curioasa unde gasesc incalzitor de ceara traditionala, cu sita, la un pret bun, alte femeie? Iti zicem noi: pe Internet!

 

 

Modele recomandate in 2017

 

 

Zhongshan 2 in 1 

 

Un dispozitiv cu doua cuve va fi intotdeauna cel mai bun incalzitor de ceara traditionala, cu sita, care poate fi utilizat in cadrul unui salon profesional de epilare. Tocmai de aceea produsul fabricat de Zhongshan este prima noastra recomandare, in special pentru persoanele care vor avea nevoie sa incalzeasca o cantitate mare de ceara.

Te va incanta sa afli ca fiecare dintre cele doua cuve are o capacitate de 1000ml. Asta iti va permite sa epilezi un numar mai mare de femei, pe portiuni extinse, precum picioarele si mainile.

Dispozitivul e prevazut cu termostat, pentru fiecare cuva, iar un beculet rosu se va aprinde in momentul in care temperatura setata a fost atinsa. De asemenea, incalzitorul e foarte practic, intrucat e prevazut cu capace si are picioare anti-alunecare.

 

 

 

 

 

Solac DC7500 

 

Iata un incalzitor dublu de ceara, perfect pentru utilizare la domiciliu! Cele doua cuve din dotare vor putea fi utilizate la incalzirea cerii traditionale si la strecurarea ei, iar ambele procese vor fi puse rapid in practica, cu rezultate optime, datorita faptului ca fiecare parte este echipata cu un termostat pentru controlul temperaturii de lucru. De asemenea, sub fiecare recipient e dispus un beculet luminat, pentru pornire/oprire, ce te va atentiona cand ceara e incalzita sau, dupa caz, filtrata.

Dispozitivul are o putere de 325W si necesita alimentare la o tensiune de 230 V / 50 Hz. Iti va placea designul practic si ergonomic. Este un incalzitor cu forma compacta, ce te ajuta sa-l depozitezi fara probleme.

Are capac protector ce previne depunerea de praf, ofera spatiu pentru incorporarea cablului de alimentare si vine accesorizat cu doua spatule de lemn. In plus, are dimensiuni de 28.5 x 13.5 x 21.5 cm si o greutate de doar 1,3 kg.

 

 

 

 

 

Pro Wax 100 Lila Rosa 

 

Potentialele cumparatoare care s-au hotarat sa se epileze acasa, se pot multumi cu un incalzitor de ceara traditionala, cu sita, ieftin si bun, precum cel fabricat de Pro Wax. Nu doar ca produsul are un pret extrem de avantajos, insa va permite utilizatoarei sa faca si economii la ceara, pe care o va putea decanta si refolosi de cateva ori.

De asemenea, trebuie zis ca incalzitorul poate lucra si cu parafina, potrivita pentru anumite tratamente pentru reumatism si nu numai. Dispozitivul consuma o putere de 100W, alimentarea facandu-se la o priza cu tensiune de 220V – 240V.

Aparatul are o singura cuva, in care se va face topirea si filtrarea, iar asta in mai putin de 15 minute. Un termostat actionat printr-o rotita rotunda, ce poate fi utilizat la o temperatura maxima de 80 de grade, este asezat la baza. E mic si practic, in forma de galetusa, avand o capacitate de 400 ml, potrivita utilizarii acasa.

 

 

 

 

 

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...