Cele mai bune adaptoare Powerline

Am modificat articolul ultima data pe: 16.04.24

Cel mai bun adaptor Powerline – Recomandarile noastre pentru 2024

 

Adaptoarele Powerline pot fi dispozitivele minune de care are nevoie casa ta, in cazul in care auzi des plangeri legate de calitatea slaba a semnalului wireless. Pentru a impaca pe toata lumea si a prinde retea in toate incaperile, se impune sa cumperi unul. Dar cum il alegi, mai ales cand nu cunosti prea multe despre aparat si nu ai timp de o documentare amanuntita? O solutie e sa mergi pe mana noasta, iar noi iti recomandam TP-LINK TL-PA4010. E suficient sa introduci cele doua adaptoare in priza si sa le conectezi, cu ajutorul cablurilor Ethernet, la routerul din casa. Vei obtine o viteza maxima teoretica de 500 Mbps, iar modelul dispune de niste facilitati ce iti permit chiar si sa descarci filme sau sa faci streaming online, fara a aparea interferente. E potrivit si pentru vile sau pensiuni, caci piesele pot fi amplasate la o distanta de 300m. Iti doresti, poate, sa consulti si o a doua oferta, inainte de a te decide? Iti sugeram produsul de pe a doua pozitie din topul nostru:

Asus PL-AC56 AC1200.

 

 

Tabel de comparatie

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cea mai buna!

TP-LINK TL-PA4010
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Oferta consta in doua adaptoare pe care le poti instala, prin simpla introducere in priza, si folosi intr-o casa mare, o vila sau o pensiune. Acestea preiau semnalul de la router si pot oferi o viteza de transfer de 500 Mbps (maxim teoretic), suficienta pentru filme 3D sau streaming online.

In cazul unor activitati ce solicita banda mai larga, e posibil ca cele doua componente sa se incalzeasca, necesitand mai multa atentie in utilizare.

Avand in vedere modul simplu de configurare, performantele pe care le ofera, designul compact ce trece neobservabil si, mai ales, pretul, poti investi cu incredere.

A 2-A OPTIUNE!

Asus PL-AC56 AC1200
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Kit ce consta intr-un dispozitiv cu port Ethernet, pentru conexiunea cu fir prin routerul, si unul cu antene ce preiau semnalul wireless si il \\\"imprastie\\\" in incapere, asigurand viteze teoretice extinse, de pana la 1200Mbps, cu care poti face streaming si chiar reda formate 4K.

Daca esti deja incantat de performanta acestui model de adaptor, trebuie sa stii ca te poti bucura de el investind o suma mai mare de bani.

Este capabil sa asigure viteze mari si permite multiple posibilitati de amplasare, putand fi ideal in casele unde exista mai multi utilizatori de Internet.

A 3-a Optiune!

TL-WPA4220 & TL-PA4010 N300
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Kit de adaptor si amplificator capabil sa extinda reteaua de Internet, prin cablu Ethernet si prin wi-fi, intr-o casa cu mai multe camere si chiar cu un nivel superior, cu configuratie automata si cu viteze de transfer de 500 Mbps.

Nu iti va asigura semnal suficient de puternic pentru aplicatiile care necesita latime de banda mai mare, cum sunt transmisiunile online in direct, de exemplu.

Ofera performante suficiente pentru necesitatile unui utilizator obisnuit, care foloseste Internetul pentru navigare, mail, vizualizare filme si ascultare muzica, iar asta cu costuri reduse de achizitie.

 

 

Modele recomandate in 2024

 

 

TP-LINK TL-PA4010

 

Te-ai gandit sa extinzi reteaua de Internet si la camerele mai indepartate de router sau la etaj, insa nu doresti sa tragi cabluri lungi si nici sa faci gauri in pereti? Daca raspunsul e afirmativ, sunt mari sanse sa-ti placa sa cumperi acest adaptor Powerline, la un pret bun.

Asa cum probabil te astepti deja, asemeni altor modele TP-LINK, si aceste dispozitive sunt la fel de facil de utilizat, fiind necesare doar conectarea la priza si realizarea conexiunilor la router si la aparatul pe care vrei sa ai Internet (calculator, console, set-top box-uri pentru IPTV, imprimante, hard drive-uri NAS, etc.).

Promite o viteza maxima de transfer de 500 Mbps, ceea ce inseamna ca, in functie de cerintele tale si de calitatea retelei electrice, ai sansa de-a descarca un film chiar si cu 10 Mbps, exista utilizatori care indica chiar 50 Mbps. In orice caz, conexiunea se va mentine constanta, dupa cum sustin multi dintre cei care au investit deja in produs, chiar si in timpul streamingului HD sau al vizionarii unui film 3D. Cand nu e trafic intre ele, adaptoarele intra in stand by (trebuie sa le amplasezi la o distanta de cel mult 300 m intre ele, asa ca nu strica sa faci niste masuratori, daca ai o casa mare).

 

Avantaje:

Adaptor Powerline cu un pret foarte avantajos.

Ofera conexiuni fluide, fara fluctuatii la rata de transfer.

Are forma compacta si o grosime de doar 28.5mm, fiind usor de integrat intr-o priza, fara a ocupa celalalt soclu.

Poti administra mai multe adaptoare (kitul contine doua), cu ajutorul butonului “pair”.

 

Dezavantaje:

E posibil sa se incalzeasca, in cazul unor activitati mai solicitante (vizionare filme HD, streaming sau download mare).

 

 

 

 

Asus PL-AC56 AC1200

 

Traiesti intr-o casa mai mare si te-ai saturat de intreruperile de semnal sau de lipsa Internetului in camerele de la etaj? Inseamna ca produsul Asus PL-AC56 AC1200 e exact ceea ce-i lipseste locuintei tale, pentru a fi in permanenta conectata la Internet, indiferent in ce incapere te afli.

Este vorba, de fapt, de un kit de adaptoare Powerline, compus din doua dispozitive, unul mai mic, pentru realizarea conexiunii prin fir (priza – cablu Ethernet – router), iar un altul mai mare, cu antene pentru wireless, pe care il poti introduce in oricare priza din spatiul unde vrei sa creezi un hotspot. Configurarea e simpla, fiind suficient sa apesi butoanele dedicate (“clone” si “WPS”), iar datele retelei vor fi transferate automat, de la router la adaptorul Wi-Fi (pe standardele 802.11 n si 802.11 ac).

Conexiunea e protejata de imperecherea criptata setata prin buton (“pair”), astfel ca vecinii nu se vor putea conecta la reteaua ta, nici macar accidental.

 

Avantaje:

Kit format dintr-un adaptor mic si unul mare, wireless, simplu de conectat.

Extinde reteaua Wi-Fi oriunde in casa, prin simpla introducere in soclul de curent.

Cu viteze de pana la 1200Mbps si tehnologia integrata HomePlug AV2, poti face streaming online chiar si in format 4K UHD.

Calitatea e demonstrata si prin garantia extinsa, de 36 de luni.

 

Dezavantaje:

Avand in vedere performantele oferite, trebuie sa te astepti la un pret ceva mai ridicat.

 

 

 

 

TP-Link TL-WPA4220 & TL-PA4010 N300

 

Te gandesti sa extinzi reteaua de Internet si la etajul casei? Ai putea folosi un kit pentru adaptor precum TP-Link TL-WPA4220 & TL-PA4010 N300, pe care il vei monta fara a mai gauri peretii si a umple podeaua de cabluri. Se instaleaza rapid, fara configurari suplimentare, intrucat va copia automat SSID-ul si parola routerului, iar tu tot ce trebuie sa faci e sa apesi un buton.

E permisa o distanta maxima de 300m, astfel ca poti face numeroase aranjamente in casa, pentru a prinde semnal cat mai puternic. Viteza maxima de transfer e de 500 Mbps, iar majoritatea utilizatorilor sunt satisfacuti de performante. Desigur, ele sunt decente si poti chiar descarca un film in calculator, insa nu te astepta sa suprasoliciti banda, caci s-ar putea sa apara intreruperi.

E compatibil cu standardele IEEE802.3 si IEEE802.3u, iar pe interfata acestuia gasesti portul 1 x 10/100 Mbps (RJ-45), pentru atasarea cablului Ethernet. Buna functionare a semnalului preluat de la router e reprezentata de un indicator LED. Daca te intereseaza si dimensiunile, afla ca ele sunt de 94 x 54 x 40 mm.

 

Avantaje:

Asigura o viteza maxima de transfer de 500 Mbps, suficienta pentru cele mai uzuale aplicatii (navigare online, muzica, descarcare filme etc.).

E potrivit pentru casele cu etaj, intrucat suporta o distanta maxima de amplasare de 300m.

Configuratie usoara, prin simpla apasare de buton.

E accesibil, e livrat gratuit si vine cu garantie de 2 ani.

 

Dezavantaje:

Vitezele de descarcare si incarcare sunt medii, nefiind potrivite pentru aplicatii solicitante de banda.

 

 

Edimax HP-6002ACK

 

Daca ai mai multe dispozitive pe care vrei sa le conectezi la Internet, nu doar un calculator, dar si un smart TV, de exemplu, insa nu vrei sa insiri numeroase cabluri prin casa, poti opta pentru adaptoarele Edimax HP-6002ACK. Totodata, poti asigura semnal wireless in fiecare camera dintr-un imobil cu mai multe etaje.

Vei putea lansa si aplicatii care cer mai multa latime de banda, cum e cazul streamingului video HD, dar si 3D sau jocuri in retea. Asta deoarece viteaza Powerline e de 600 Mbps. De mentionat ca piesele au porturi RJ-45 (1 x 10/100/1000 Mbps), iar distanta acceptata dintre ele e de 300m.

In pachet sunt incluse doua adaptoare, insa daca vrei sa extinzi si mai mult semnalul, poti achizitiona inca unul sau mai multe, pe care le vei imperechea. Le poti utiliza si pe post de priza, insa ai grija sa nu introduci dispozitive foarte puternice.

 

Avantaje:

Asigura viteze maxime inalte, de 600 Mbps, cu care poti beneficia de streaming video sau sa te joci in retea.

Se instaleaza intr-un mod foarte simplu, pe sistemul plug and play.

Incorporeaza filtru de zgomot, ce impiedica slabirea retelei, in cazul in care introduci in priza adaptorului un aparat ce consuma mai mult.

Beneficiezi de garantie timp de 24 de luni.

 

Dezavantaje:

Are o forma mai voluminoasa, ce poate impiedica accesul la priza alaturata.

 

 

TRENDnet TPL-410AP

 

TRENDnet TPL-410AP e un adaptor accesibil, cu care poti extinde reteaua de Internet, fara fire inutile, in toata locuinta. Pe interfata dispozitivului se regasesc doua porturi RJ-45, pentru cablurile Ethernet pe care le vei conecta la priza si la calculatorul, televizorul smart si alte dispozitive pe care vrei sa ai semnal. Conexiunea se poate face prin fir (prin porturile de 10/100 Mbps) sau prin Wi-Fi (adaptorul e compatibil cu dispozitive wireless de 2,4 GHz).

Chiar daca semnalul wireless tinde sa fie mai slab, in cazul modelului TRENDnet TPL-410AP, acoperirea este extinsa, multumita tehnologiei MIMO. De asemenea, vecinii de alaturi nu vor putea prinde semnalul Powerline, intrucat reteaua e pre-criptata, cu o parola unica. Cheile de criptare vor putea fi schimbate printr-o singura apasare a butonului de sincronizare.

Pentru a te bucura de performantele pe care le promite, e indicat sa nu introduci adaptorul intr-o priza cu tensiunea de 220V, care e susceptibila la variatii, mai ales daca sunt alimentate si aparate mari consumatoare de curent, precum o plita electrica.

 

Avantaje:

Permite extinderea retelei de Internet, prin fir si wireless.

La o viteza maxima de 300 Mbps, poti face streaming HD, juca in retea, naviga online, etc.

Ofera siguranta, conexiunea wireless fiind pre-criptata.

Are garantie de 36 de luni.

 

Dezavantaje:

E ceva mai voluminos (65 x 100 x 77 mm), putand bloca accesul la priza de langa, daca e model dublu.

 

 

 

 

Cum alegi un adaptor Powerline bun

 

Ghidul cumparatorului

Nu mai e ceva neobisnuit ca intr-o locuinta sa existe propria retea de Internet, avand in vedere ca a fi conectat in permanenta a depasit granitele unui moft si a devenit o necesitate, mai ales pentru persoanele pentru care calculatorul constituie obiectul muncii. Multiplele beneficii insa, se estompeaza usor, atunci cand calitatea semnalului wireless scade, scenariu foarte posibil intr-un apartament mai mare sau intr-o casa cu etaj. Din fericire, toate aceste probleme dispar usor, cu ajutorul unui adaptor powerline.

Ce este un adaptor powerline? – e un dispozitiv cu ajutorul caruia poti conecta aparatele din casa, care au interfata de retea (PC, laptop, consola de gaming, imprimante, televizoare smart) cu routerul, prin intermediul retelei electrice, fara a mai fi nevoie sa-ti aglomerezi podeaua cu cabluri Ethernet. Atentie!, nu il poti folosi in lipsa unui router, ci doar complementar cu acesta. E foarte simplu de instalat, pe principiul “plug and play”, si nu necesita configurare – orice novice se va descurca!

Asadar, esti pregatit sa descoperi unde gasesc adaptoare Powerline, la preturi bune, alti doritori? Cel mai probabil, pe Internet, dar inainte de-a cumpara, nu strica sa faci o scurta documentare. Un excelent punct de pornire e ghidul pe care l-am pregatit pentru tine, unde gasesti cateva informatii de baza si sfaturi obiective, ce te vor ajuta sa alegi model potrivit.

 

Tipologii: In cazul in care ai deja un router instalat, nu-ti ramane decat sa te decizi pentru un adaptor powerLAN sau un adaptor powerline wireless.

Primul iti e util in cazul in care vrei sa conectezi la reteaua de Internet un dispozitiv care nu are functie wireless, cum sunt consolele sau televizoarele smart mai vechi. De exemplu, daca routerul e pe hol, iar imprimanta sau TV-ul sunt la mansarda, devine imposibil sa tragi un fir Ethernet.

De aceea ai nevoie de un kit de adaptor powerline, ce include doua dispozitive de conectare, asemanatoare unor prize normale, si doua cabluri Ethernet: primul adaptor va fi introdus intr-o priza langa router si conectat cu acesta prin intermediul firului din pachet, iar cel secundar va merge la priza apropiata televizorului (sau alt aparat), dupa care le vei conecta cu cel de-al doilea cablu. Cele doua se auto-identifica, iar datele vor circula catre aparatele conectate prin intermediul retelei electrice din pereti.

Celalalt model te ajuta sa extinzi reteaua wireless si in alta camera, unde semnalul e prea slab, si chiar intr-un loc al casei unde nu ajunge deloc. Practic, vei face un hotspot Wi-Fi, la care poti conecta orice dispozitiv compatibil, chiar si o tableta sau un smartphone.

Daca te intrebi care e castigatorul, in competitia adaptor powerline vs. Wi-Fi extender, afla ca balanta inclina net in favoarea primului: acesta “cloneaza” semnalul venit de la wireless, spre deosebire de un “extender”, care nu face decat sa prelungeasca un semnal care deja e slabit.

 

Viteza de transfer a datelor: E aspectul care intereseaza pe majoritatea cumparatorilor, fiind, deseori, chiar mai important decat raspunsul la intrebarea: “Unde gasesc adaptor powerline, la un pret bun?”

Modelele ieftine pot oferi pana la 200 Mbps, insa, pentru streaming online, filme 3D sau aplicatii multimedia, de exemplu, iti vei dori cel putin 500 Mbps (de regula, distanta permisa intre spatiile de amplasare a adaptoarelor nu e mai mare de 300 m, fiind acoperiti pana la 450 m2). Cel mai rapid transfer al datelor in retea il ofera aparatele ce suporta 12000 – 2000 Mbps (cu doua porturi Gigabit Ethernet), iar preturile sunt si ele pe masura.

Important e sa retii ca aceste valori desemneaza maximul teoretic de viteza, si pot, cel mult, sa-ti indice cel mai performant produs. Cu toate ca un dispozitiv de 500 Mbps suna bine, acesta are, fizic, porturi RJ-45 (aici introduci cablul Ethernet) capabile doar de 10/100 Mbps. Avantajul apare, insa, in alta parte: chiar daca legi mai mult de doua adaptoare in retea, conectate intre ele, viteza livrata de fiecare nu va scadea sub 100 Mbps.

 

Siguranta: Datele vor circula printr-o retea reprezentata de cablurile electrice din interiorul zidurilor locuintei tale, asa ca tragi usor concluzia la cat de sigura e aceasta. Esti ferit de atacurile exterioare, insa, exista cateva masuri ce pot fi luate, pentru a impiedica alti vecini sa-ti foloseasca semnalul la Internet (e putin probabil ca acesta sa treaca de peretii casei, fiind bruiat de transformatoarele de curent, insa posibilitatea exista).

Astfel, te incurajam sa alegi un adaptor protejat cu parola sau cu o configuratie criptata, pe care o declansezi printr-un buton de tip “pair”, dispus pe ambele adaptoare.

 

Dotari: Un filtru de retea integrat va inlatura zgomotul produs de alte aparate introduse in prize, asa incat performantele retelei sa nu scada, in cazul in care un electrocasnic puternic e pus in functiune. Exista adaptoare care indeplinesc si rolul de priza, iar la fel de utile sunt modelele dotate cu functie de economisire a energiei electrice.

De departe cea mai apreciata este tehnologia MIMO (Multiple Input/Multiple Output), care imbunatateste transferul de date si realizeaza multiple conexiuni simultan, in timp ce mentine o viteza crescuta si stabila (vei avea parte de jocuri in retea fara lag).

Acelasi rol il are si tehnologia Homeplug AV2, intalnita la modelele noi de adaptoare, ce asigura streaming online, fluid, chiar si in format HD sau 4K.

Daca ai consultat suficiente pareri despre cele mai bune adaptoare Powerline existente pe piata, nu-ti ramane decat sa-l identifici pe cel potrivit cerintelor tale si sa il cumperi. Asa cum ziceam la inceput, Internetul e sursa cea mai ofertanta: nu doar ca site-urile de profil au o gama mai variata de produse, din care ai ce alege, insa si preturile tind sa fie mai scazute, mai ales cand nimeresti reduceri si promotii. Totodata, recenziile si comentariile lasate de alti utilizatori sunt mai mult decat edificatoare, iar comanda iti va fi livrata direct la usa.

In cazul in care nu ai timp nici sa consulti cateva pagini cu produse, poti arunca un ochi pe cele care ne-au atras noua atentia. Vei gasi de la cel mai bun adaptor powerline, la cel mai ieftin si fiabil, asa ca e imposibil sa faci o alegere gresita.

 

 

Cum folosesti un adaptor powerline

 

Stii deja ca adaptoarele powerline transmit semnalul de Internet, de la router la calculator (sau alte gadgeturi compatibile), prin intermediul circuitului electric din casa. Insa, daca te gandesti sa cumperi un pachet, si iti imaginezi deja cum il vei primi acasa, insa nu vei sti cum sa procedezi in continuare, noi te scoatem din impas. Afla care sunt pasii ce trebuie facuti, atunci cand vrei sa imbunatatesti semnalul de Internet, in casa ta:

 

 

Asigura-te ca routerul este in stare de functiune

Adaptoarele powerline functioneaza doar in tandem cu un router, deci nu te gandi ca vei putea multiplica semnalul wireless pe care il prinzi de la vecinul de deasupra. De aceea, daca ai deja Internet in casa, nu trebuie sa faci nimic. Insa, daca abia te-ai mutat intr-o locuinta noua, in care reteaua de Internet a fost trasa curand, e cazul sa montezi si sa configurezi routerul, urmarind pasii de aici. Verifica apoi existenta conexiunii (LED-ul verde de pe aparat ar trebui sa fie aprins) si conecteaza-te cu PC-ul sau smarphone-ul.

 

Plug and play

Cele mai multe adaptoare comercializate pe piata (asta daca cumperi de la producatori de incredere, precum TP-Link) se vor “gasi” in mod automant, in momentul in care le introduci in priza simpla, nu multipla (oricum nu vei dori sa slabesti performanta semnalul, conectand alt aparat langa).

Nu utiliza un prelungitor, ci foloseste direct reteaua din perete, respectand tensiunea mentionata de producator. Cauta o sursa departe de consumatoarele mari din casa, ferita de contactul cu apa, sursele de cladura (calorifer, radiator etc.). Preferabil este sa folosesti o priza situata langa router.

 

Conexiunea cu calculatorul si cu reteaua de Internet

Se realizeaza prin intermediul cablurilor si porturilor RJ-45, prezente la fiecare adaptor in parte. Mai intai, vei lua firul Ethernet si vei realiza conexiunea intre router si primul adaptor introdus in priza de langa router.

Apoi, vei lua un alt cablu si vei conecta, tot prin portul RJ-45, al doilea adaptor situat langa calculator, cu PC-ul. Porneste calculatorul sau laptopul (ori tableta, smartphone etc). Daca ai cumparat un produs wireless, se va realiza automat o retea wi-fi powerline, numele acesteia fiind, de regula, printat pe suprafata adaptorului principal cu antene de semnal.

In mod normal, adaptoarele vor avea LED-uri de functionare, ce indica atat alimentarea cu curent a adaptorului, cat si functionarea retelei powerline si a conexiunii Ethernet. Toate aceste LED-uri ar trebui sa fie aprinse, dupa realizarea conexiunilor mentionate mai sus. Daca nu, inainte de a cauta o alternativa, da un restart aparatului.

 

Cum securizezi reteaua

Acest proces se face cu cel putin doua adaptoare powerline. Acestea vor trebui “imperecheate”, iar pentru acest lucru, cele doua piese au un buton numit, de regula, “pair” sau “security”. Asadar, incepi prin conectarea unui adaptor, iar apoi apesi butonul mentionat (pentru cateva secunde, timpul exact variaza de la model la model, de la producator la producator, si este specificat in instructiunile de utilizare).

Repeti acest procedeu si cu celalalt adaptor, iar procesul e finalizat cand vezi ca se aprinde indicatorul LED aferent. In acest mod, poti creste reteaua powerline adaugand inca un adaptor (numarul maxim acceptabil e specificat de producator).

 

 

Siguranta

Stii deja ca adaptorul nu trebuie expus la umiditate, praf si alte substante daunatoare, insa tine cont ca el trebuie curatat periodic, fara solutii lichide, cu o simpla carpa usor umezita. Ai grija ca sloturile de ventilatie sa fie libere.

De asemenea, nu te grabi sa il scoti din priza, daca afara este o vijelie cu tunete si fulgere. Daca totusi vrei sa il deconectezi, apasa mai intai butonul de pornire, iar daca nu exista acest buton, pentru o intrerupere completa, trebuie sa scoti dispozitivul din priza.

 

 

Marci populare:

 

Dupa cum am aratat deja, un adaptor powerline iti ofera posibilitatea de a conecta diverse device-uri din locuinta ta cu ajutorul retelei electrice, astfel incat sa nu trebuiasca sa tii tot felul de cabluri de retea imprastiate. Acest tip de aparat este fabricat de diverse firme, iar in continuare vom prezenta cateva dintre brand-urile populare.

Aceasta este o companie multinationala, de origine taiwaneza, care isi are sediul central in Taipei si produce diverse tipuri de electronice, inclusiv componente pentru calculatoare sau telefoane. Numele este inspirat de un personaj din mitologia greaca, Pegasus, un cal inaripat care reprezinta cunoastere si intelepciune.

Desi initial a fost cunoscut datorita placilor de baza de o calitate foarte buna, brand-ul propune la ora actuala o colectie de electronice destul de vasta: desktop-uri, laptop-uri, telefoane, echipament de retea, monitoare, routere, proiectoare, placi video, servere, si diverse alte accesorii. Acestea sunt fabricate in Taiwan, China, Mexico, sau Republica Ceha.

De-a lungul timpului, a reusit devina si sa ramana un lider in industria de profil datorita filosofiei sale: atentia pentru detalii si calitatea ridicata a produselor nu este de ajuns. Este nevoie si de dorinta de a inova si de o atitudine vizionara, indiferent de tehnologia cu care lucrezi.

Design-ul initial incearca intotdeauna sa intreaca imaginatia cumparatorilor, indiferent de zona de interes, iar acest lucru duce la rezultate extraordinare. Numarul impresionant de premii castigat de-a lungul timpului, dar si satisfactia clientilor, care continua sa caute produsele acestei firme, confirma povestea de succes.

Avand sediul in Shenzhen, Guangdong, aceasta firma chinezeasca a fost infiintata in 1996 cu scopul de a produce echipamente de retea. Odata cu lansarea in 2015 a telefonului Neffos, brand-ul s-a extins si pe piata smartphone-urilor in incercarea de a folosi toata experienta acumulata in industria echipamentelor de comunicatii intr-un domeniu conex.

Colectia de produse oferite include routere pe cablu si wireless, ADSL, solutii pentru a extinde semnalul, switch-uri, camere video care pot fi conectate la retea, diverse conectoare sau adaptoare, si alte accesorii.

Reteaua de distributie este destul de extinsa si include diverse solutii, atat traditionale cat si online, sau focusate pe asigurarea de suport unor societati mari. Prin urmare, echipamentele dezvoltate de acest brand pot fi achizitionate cu usurinta oriunde in lume, atat de utlizatori casnici cat si de cei care vor optiuni pentru business.

Spre deosebire de alti jucatori pe piata de profil, acesta firma fabrica toate produsele in-house, ceea ce ii ofera un control foarte bun asupra componentelor hardware folosite, dar asigura si un suport consistent pentru clienti, indiferent de locatia lor. Noul motto al companiei, lansat in 2016, este “Intotdeauna inteligent” si exprima perfect filosofia acestui brand.

Avand drept scop sa construiasca o retea sigura care poate fi folosita cu incredere de catre oricine, aceasta societate a fost fondata in 1990 in Torrance, California, si ofera o gama larga de echipament de retea, camere video care pot fi conectate la internet, si multe alte accesorii.

Lista completa a produselor oferite include solutii wireless sau pe fibra optica, switch-uri, electronice care pot fi conectate prin USB, optiuni PoE, powerlines, dar si echipamente de supraveghere, solutii pentru storage, si alte instrumente care pot face accesul la anumite electronice mult mai usor.

Viata moderna inseamna ca esti conectat la internet oriunde te-ai afla, iar posibilitatea de a accesa sau a controla diverse electronice care se afla acasa sau la birou nu mai este un moft ci o necesitate. Compania intelege perfect acest lucru si lucreaza sa ofere solutii viabile, incercand in acelasi timp sa le pastreze securizate.

Calitatea produselor este certificata de ISO9001:2015, un standard pe care compania lucreaza in mod continuu sa il imbunatateasca. Succesul brand-ului se bazeaza pe acesta, dar si pe performanta superioara a produselor si pe suportul de exceptie oferit clientilor.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu